Ζώδια από την Ντάλια – Ιούνιος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Καλώς τον Ιούνη τον ζουμπουρλούδικο Κριοί

Με ένα τέτοιο δυναμικό ντουέτο Άρη-Δία τι θα μπορούσε να πάει στραβά μέσα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού; Τίποτα απολύτως, με την προϋπόθεση βέβαια ότι α) θα κάνετε λίγο υπομονή μέχρι τις 04/06 να ξεπερδικλωθεί ο ανάδρομος Ερμής και β) να μην πέφτετε με τα μούτρα σε κάθε μορφής ρίσκο που μπορεί να

Ζώδια
Ζώδια Κριός

σας παρουσιαστεί (τα κάνει κάτι τέτοια ο Άρης συντροφιά με τον Δία).

Από τις 13/06 ξαναπιάστε όλες τις συζητήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις που είχαν χαθεί στη μετάφραση του ανάδρομου. Τώρα ήρθε η ώρα να τελεσφορήσουν φέρνοντας δόξα αλλά και χρήμα. (Τον νου σας γενικά για το δεύτερο δεκαήμερου του Ιουνίου γιατί μπορεί να προκύψουν εξτραδάκια από κει που δεν τα περιμένατε).

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 14/05 σας ανοίγει η όρεξη για ταξίδια και φλερτάκια οπού και τα δύο μπορούν να ξεκινήσουν όλο χαρά και… φλόγα. (Ήρθε το καλοκαίρι γιούπι!!!). Ασχοληθείτε με το σπίτι στο τέλος του μηνός, μια αλλαγή (μετακόμιση ή ανακαίνιση) θα σας απογείωνε τη διάθεση.

ip and learn: Ευνοούνται τα Κριαράκια στις Πανελλήνιες κι εσείς οι μεγαλύτεροι υπάρχει κι η Δια Βίου Μάθηση!)

 

Ζώδια – Κεραυνοβόλοι Ταύροι

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό: Οι πιθανότητες  ενός ξαφνικού έρωτα εκεί καταμεσής του Ιουνίου είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες, είναι στα όρια της βεβαιότητας. Τώρα από κει και πέρα εξαρτάται πώς βρει και εσάς.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Ναι μεν δεν είστε από τους επιρρεπείς στους πειρασμούς και γενικά είστε των σταθερών σχέσεων αλλά απ’ την άλλη αν υπάρχουν ρωγμές, άνθρωποι είσαστε κι εσείς και μπορεί να ενδώσετε (για τα καλά μάλιστα).

Σε λοιπά νέα της ζωδιακής επικαιρότητας, η (επιτέλους) ορθή πορεία του Ερμή από τις 4 του μήνα, ξαναφέρνει το μυαλό, τις επικοινωνίες και τις διαπραγματεύσεις στη θέση τους και σας ανακουφίζει δεόντως.

Μαζί με τους έρωτες που θα προκύψουν ή ξανανθίσουν (υπάρχει και αυτό ως σενάριο) φροντίστε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχουν ευοίωνες προοπτικές για να λύσετε θέματα που εκκρεμούσαν (μεγάλο σουξέ οι ρυθμίσεις στις μέρες μας!), ειδικά δε κοντά στην Πανσέληνο στις 14/06 και ακόμα ειδικότερα τα κοινά οικονομικά είτε αφορούν τον συνέταιρο, είτε τον σύντροφο.

(Summer Tip: Ναι στα θαλάσσια μπάνια, όχι στα θαλάσσια δάνεια!)

 

Ζώδια – Ηappy birthday Δίδυμοι

Άντε να σας χαιρόμαστε και να σας καμαρώνουμε βρε! Ετοιμαστείτε για καλοκαιρινό πάρτι και κάντε μόνο μια μικρούλα υπομονή να πάρει τον σωστό δρόμο Ερμής μέχρις τις 4 Ιουνίου. Με το που θα περάσει δε στο δικό σας ζώδιο ποιος σας πιάνει. Ό,τι έχετε σκεφτεί, οραματιστεί, ονειρευτεί, σχεδιάσει…αμολάτε το προς

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

πάσα κατεύθυνση και καταπλήξτε τα πλήθη.

Με την Πανσέληνο στις 14/06 σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουνε στο μικροσκόπιο. Βλέπετε για να προχωρήσετε στο συναρπαστικό παρακάτω της ζωής πρέπει οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, να είναι πραγματικά δίπλα σας σώμα, νου και ψυχή, ακόμα λοιπόν κι αν χρειαστεί να παρθούν κάποιες αποφάσεις δύσκολες, θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά και θα σας δώσουν φτερά. Λειτουργήστε με αισιοδοξία, και αυτοπεποίθηση αλλά προσοχή μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να ακολουθήσετε (μόνο) το ένστικτό σας. Αν συνηγορούν και η λογική και η γνώση της όλης εικόνας… βουρ!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Και ράφ’ τε και κάνα κουστουμάκι, έρχονται εκλογές!)

 

Ζώδια – Πρόβα τζενεράλε Καρκίνοι

Ο Ιούνιος είναι η τελευταία πρόβα για τα μαγικά σας γενέθλια στο τέλος του αλλά και όλη τη χρονιά που ακολουθεί.  Η πορεία έχει ως εξής: Αρχικά θα ελαφρύνετε με την ορθή πορεία του Ερμή στις 04/06. Όσο το άγχος καλμάρει και το τοπίο καθαρίζει θα εστιάσετε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και στον τρόπο

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

υλοποίησής τους για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Τα καλά νέα είναι πώς έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας στηρίζουν αλλά από τις 11 του μηνός έρχονται κι άλλοι κι άλλοι κι άλλοι. Ομάδες, παρέες, συλλογικότητες μπορούν να σας δώσουν μεγάλη ώθηση και χειροπιαστές ευκαιρίες μέσα στον μήνα. Μην προσπεράσετε επ’ ουδενί!

Κοντά στην Πανσέληνο 14/06 ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα για να είστε με ελεύθερα χέρια και φτερά όσο πλησιάζουν τα γενέθλια σας. Ειδικά για το διάστημα 14-16 όμως αποφύγετε να δεσμευτείτε γιατί μάλλον δε θα έχετε ολόκληρη την εικόνα. Με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο σας στις 21/06, φώτα, μουσική, η αυλαία ανοίγει κι ανεβαίνετε στη σκηνή!

(Secret Tip: Το παρασκήνιο δεν είναι πάντα για κακό. Υπάρχουν κι οι κρυμμένοι άσσοι!)

 

Ζώδια – Εκλαμπρότατοι Λέοντες

Σφίξτε τα δόντια μέχρι τις 4 του Ιουνίου και μετά χαλαρώστε και χαμογελάστε πλατιά. Ο μήνας που ακολουθεί υπόσχεται επαγγελματική άνοδο, ερωτικές επιτυχίες, ενδιαφέρουσες ανατροπές και σας ζητά μόνο να μην υπερβάλλετε (δύσκολο, το ξέρω).

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Με την ορθή πορεία του Ερμή 04/06 το επικοινωνιακό σας τάλαντο γοητεύει αυτούς ακριβώς που πρέπει, ετοιμαστείτε λοιπόν για μια προαγωγή ή και μια πρόταση για… άλλο κανάλι (λέμε τώρα). Με δεδομένο ότι η επιτυχία είναι αφροδισιακή και εσείς πολύ πιο ανοιχτοί να κυκλοφορήσετε στον κόσμο, οι κατακτήσεις αυξάνονται κατακόρυφα και… πώς να το πω τώρα κομψά;

Αν η σχέση σας έχει κάποιες ρωγμές, δεν έχει και μεγάλες πιθανότητες μακροημέρευσης με τέτοια υπερπροσφορά στην αγορά. Από την  Πανσέληνο στις 14/06 και μετά αρχίζει μια περίοδος έρωτα, φήμης, διασκέδασης, επαγγελματικής επιτυχίας ακόμα και…απογόνων αλλά μη χάσετε τον έλεγχο αυστηρά για το τριήμερο 14-16 κοινώς μην υπογράψετε και μην υποσχεθείτε τίποτα και πουθενά.

(Tip all time classic: «Αλλαγή εδώ και τώρα». Ωφέλησε πολλούς. Γιατί όχι εσάς δηλαδή;)

 

Ζώδια – Out of the box Παρθένοι

Άκου τώρα τι μπορεί να συμβεί σε έναν Παρθένο καλοκαιριάτικα! Θέλει να βγει εκτός πλαισίου, να ρισκάρει, να δοκιμάσει νέες κατευθύνσεις και μεθόδους, να ζήσει (σχεδόν) επικινδύνως. Πού; Στα επαγγελματικά και μάλιστα με έμφαση στις οικονομικές απολαβές (καλά, όχι ότι θα τον χαλάσει και η δόξα!).

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Και τι κάνει ο Ιούνιος νομίζεις; Αν εξαιρέσεις τις πρώτες 4 «αργές» μέρες του δίνει όλη την υποστήριξη και όλες τις ευκαιρίες για να δοκιμάσει αυτή τη νέα προσέγγιση στην επαγγελματική δράση. Ο κυβερνήτης του ζωδίου Ερμής μετά την ορθοδρόμησή του είναι στα καλύτερα του!

Ενώ η Αφροδίτη μέχρις τις 23/06 δίνει τα δικά της ρέστα στη χαρά τη ζωής και δη, την ερωτική. Επαγγελματικά/οικονομικά και ερωτικά μπερδεύονται γλυκά όταν οι… ωραίες γνωριμίες… γίνονται στον χώρο της εργασίας (υπάρχουν και τα πάρτι του γραφείου) ή στα social media που προωθείτε τη δουλειά σας…

Με την Πανσέληνο 14/06 μια απόφαση πρέπει να παρθεί άμεσα. Με τη νέα Σελήνη 29/06 κάθε αρχή καλοτάξιδη.

(Business Tip: Αν είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη δουλειά κάντε το τώρα που γυρνάει!)

 

Ζώδια – Σηκώνοντας τα χαλιά Ζυγοί.

Εντάξει, καλοκαίριασε πια, άρχισαν οι καύσωνες… Μην ξεκινήσετε όμως πριν τις 4 του μηνός, να έρθει στα συγκαλά του ο ανάδρομος Ερμής κι αρχίζετε το μάζεμα. Εκεί κοντά στις 11-12 θα πρέπει να αποφασίσετε αν αυτά που θα βρείτε κάτω απ’ το χαλί μπορούν να καθαριστούν ή αυτό το χάλι δε συμμαζεύεται με τίποτα και

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

πρέπει να αλλάξετε… σπίτι ή και δουλειά.

Η Πανσέληνος στις 14/06 σας φτιάχνει τη διάθεση και θέλετε να περάσετε καλά, με ένα ταξιδάκι ακόμα καλύτερα. Εκεί πάνω στο κλίμα που επιτέλους ελαφραίνει προκύπτει και μια επαγγελματική πρόταση που φαντάζει πολύ ελκυστική ακόμα κι αν σας πάει σε άλλα μονοπάτια, άρα εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο ούτως ειπείν.. Ζύγισον μεν, ακολούθησον δε γιατί με όλη την υποστήριξη της Αφροδίτης μέχρι τις 23/06 αλλά και τη νέα Σελήνη στις 29/06 τόσο οι αλλαγές στον τομέα της καριέρας όσο και τα νέα ξεκινήματα έχουν ευοίωνες προοπτικές.

Οι πιο βαθιές επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είναι στο πάρα ένα να πραγματοποιηθούν, μη λιποψυχήσεις.

(Tip me if you can: Το νου σας για λογής τυχερά-και δεν εννοώ μόνο οικονομικά!)

 

Ζώδια – Φύσηξε έρωτας βοριάς Σκορπιοί

Ας αρχίσουμε απ’ τα βασικά, φύσηξε γενικώς να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί όλη αυτή η ομίχλη του ανάδρομου Ερμή αλλά και της συνόδου Άρη-Δία στα τέλη Μαΐου σας τσατάλιασε το νευρικό σύστημα και την ορθή κρίση.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Τώρα λοιπόν, (μετά τις 4 Ιουνίου βέβαια που ορθοδρομεί ο Ερμής) είστε σε θέση να καταλάβετε, ποιος και τι, πού και πώς πάνε τα πράγματα στη ζωή σας. Πάμε στον έρωτα τώρα. Για να το πούμε τσεκουράτα αν η υπάρχουσα σχέση σας μπάζει νερά, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανούς 11-12 του μήνα θα της δώσει ένα φυσηματάκι και θα την πάρει ο άνεμος.

Εναλλακτικά όμως αυτό μπορεί να γίνει σε μια επαγγελματική συνεργασία και να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι φρέσκο και ίσως και ολότελα διαφορετικό. Δείτε με θετικό μάτι τις επαγγελματικές προτάσεις κοντά στην Πανσέληνο 14/06 αλλά αποφύγετε την όποια δεσμευτική κίνηση 14-16 Ιουνίου αλλά και στις 18. Με τη νέα Σελήνη στις 29/06 α) ετοιμάστε βαλίτσες για ταξιδάκι και β) ετοιμάστε τα συμφωνητικά για τη νέα σας επαγγελματική συνεργασία.

ip Ιουνίου: Αναμνήσεις απ’ το μέλλον, spoiler των επόμενων χρόνων)

 

Ζώδια – Σήκωσέ το, το τιμημένο Τοξότες

Θα περιμένετε όμως μέχρι τις 4 του μηνού τουτουνού να πάρει τα ίσα του ο Ερμής, άντε γιατί πολλά σας τα έκανε. Από κει και μετά, δε από τις 13/06 που περνάει στους φιλικούς Διδύμους ξεχυθείτε και κατακτήστε τον επαγγελματικό στίβο.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα εκτινάξουν την αυτοπεποίθησή σας, πράγμα το οποίο θα φέρει ακόμα περισσότερες προτάσεις (ναι τσιμπάνε και τα ερωτικά απ’ όλο αυτό τη θετική εξέλιξη).

Το παιχνίδι ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στα 14/06. Εδώ βέβαια πρέπει να πω ότι για να πλεύσει γρήγορα και νικηφόρα το καράβι ίσως θα πρέπει να πετάξετε κάποια βαρίδια. Ε, αν είναι… βαρίδια δεν πειράζει, πειράζει; Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά αν πρέπει να αποχωριστείτε κάποιους συνοδοιπόρους είναι για καλό όλων.

Και εξάλλου δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι, κάθε άλλο…Με τη νέα Σελήνη στις 29/06 μια εντελώς αλλιώτικη οικονομική πρόταση μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό εισόδημα από εκεί που δε θα σας πέρναγε ποτέ απ’ το μυαλό.

(Tip και δέος: Το ‘πα μια, το ‘πα δύο… Το κοινό πορτοφόλι θέλει προσοχή καλέ!)

 

Ζώδια – Λήξη συναγερμού Αιγόκεροι

Εντάξει, αυτό δεν ήταν ανάδρομος Ερμής, ήταν σκέτο χτικιό, είχε και τη μέγγενη του δικού σας κυβερνήτη Κρόνου, να μη σου τύχει. Ε, πάνε αυτά τώρα. Μέχρι τις 4 και φτου ξελευτερία. Οι παροιμιώδεις σας ικανότητες της λογικής και της ψυχραιμίας επανέρχονται και μαζί αποκαθίσταται και το επικοινωνιακό σας

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

τάλαντο.

Η σύνοδος Αφροδίτη-Ουρανού 11 με 12 του μήνα μπορεί να σας φέρει μια απρόβλεπτη νέα επαγγελματική πρόταση ή ακόμα και με μια ιδέα που να σας φέρει μια οικονομική πρόταση. Φυσικά μπορεί να κάνε το παραδοσιακό και να σας φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Περί ορέξεως των πλανητών δεν θα τοποθετηθώ. Η Πανσέληνος στις 14/06 ενδεχομένως να σημάνει τη λήξη μιας συνεργασίας με βελούδινο τρόπο ενώ την αρχή μιας άλλης έρχεται να σημάνει η νέα Σελήνη στις 29/06. Βέβαια αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να μην αφορά μόνο τον χώρο της δουλειάς αλλά και έναν νέο έρωτα ή εναλλακτικά μπορεί επιτέλους να αποφασίσετε να πείτε το πολυπόθητο «ναι» στον γάμο.

ip γιατρού: Πάλι τα ίδια; Είπαμε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα!!!)

 

Ζώδια – Προσδεθείτε και ΜΗΝ καπνίζετε Υδροχόοι

Άπαξ και ο ανάδρομος Ερμής έρθει στην ορθή πορεία τη σωτήρια 4η Ιουνίου, φορέστε ζώνη ασφαλείας γιατί οι ταχύτητες θα εκτοξευτούν, πόσο μάλλον όταν περάσει στους Διδύμους… Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανούς στις 11-12/06 βάζει φωτιά στο ελεύθερο πνεύμα σας.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Οτιδήποτε σας περιορίζει είναι κόκκινο πανί, ακόμα κι αν είναι η… μανούλα ή το ίδιο σας το σπίτι (που ναι μεν προικώο σας αλλά δε σας κάνει ρε αδελφέ ώχου!). Κρατείστε κάποια ψιχία διπλωματικότητας και μην έχετε τόσες πολλές απαιτήσεις απ’ τους άλλους και μάλιστα εδώ και τώρα.

Ευτυχώς έρχεται η Πανσέληνος 14/06 να σας διασκεδάσει και να σας χαλαρώσει φέρνοντας φίλους (ή και όχι μόνο) που θα σας ξαναμάθουν μια πιο ανέμελη πλευρά της ζωής.

Με την είσοδο του Ηλίου αλλά και τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο (21 και 26 Ιούνη αντίστοιχα) τα επαγγελματικά μπαίνουν στο στόχαστρο και νέες προτάσεις, οικονομικά αποδοτικές ευνοούνται ευλογούνται απ’ τους πλανήτες (και τα ερωτικά δεν πάνε πίσω, εδώ που τα λέμε).

(Tip for ever: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται συντρόφισσες και σύντροφοι Υδροχόοι!)

 

Ζώδια – Τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια Ιχθείς

Ανάδρομος- ξεανάδρομος Ερμής εσάς εκείνο που σας καίει όλη τη διάρκεια του μήνα και με όλους τους τρόπους είναι τα οικονομικά. Εντάξει όπως φυσικά καταλαβαίνετε τον να παλέψετε το οτιδήποτε μέχρι τις 4 του μήνα έχει τον απάλευτο μέχρι να ορθοδρομήσει το Ερμόπουλο, άκρη δε θα βρείτε.

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Το ψαχνό είναι το μετά. Δεν είναι ακριβώς πώς σας έχουν πνίξει οι λογαριασμοί, εξάλλου αυτό είναι γενικό κακό, είναι ότι θέλετε να αποκτήσετε τον έλεγχο του τι βγάζετε και που πάει (ή αν σωστά βγάζετε αυτά που βγάζετε και σωστά πάνε εκεί που πάνε). Αναπόφευκτα θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις που θα αφορούν και τους δικούς σας (άντε γιατί σας παραπήραν τον αέρα, δεν είστε κι ο Μποδοσάκης!).

Μην απορρίψετε κάποια αλλαγή στον χώρο της καριέρας κοντά στην Πανσέληνο 14/06 αλλά και μην υπογράψετε οτιδήποτε το τριήμερο 14-16/06.

Όλα γίνονται λίγο πιο ομαλά, φωτεινά, ευδιάκριτα με τη νέα Σελήνη στις 29/06 στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε εργασία και χαρά.

(Tip που ισχύει ανεξαρτήτως μήνα: Προσοχή στις ηλεκτρονικές δοσοληψίες, αδειάζουν λογαριασμούς στο άψε-σβήσε!)

Ζώδια

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Πώς τους πετσόκοψες ρε Λύτρα;

Συμβάντα

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU