Ζώδια από την Ντάλια – Οκτώβριος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Work in progress Κριοί

Μερικές παραπάνω ώρες θα χρειαστούν οι ημέρες του Οκτωβρίου για να καταφέρετε να βγάλετε πέρα το βαρυφορτωμένο σας πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά δεν φαίνετε να πτοείστε ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά, μην σας πω ότι αναζωογονείστε κιόλας από όλη αυτή την υπερδραστηριότητα.

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Το ζητούμενο είναι μέσα στην όλη φούρια να καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες χωρίς να «πασαλείψετε» υποχρεώσεις στη δουλειά ή και στη σχέση πράγμα που θα φέρει γκρίνιες και δυσαρέσκεια. Αποφύγετε να αποφασίσετε αλλά και να «απαντήσετε» εν θερμώ μέχρι τα μέσα τα μήνα.

Από κει και πέρα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και σαφώς πιο ξεκάθαρη και γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το υλοποιήσετε και ποιοι είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σας.

Από τις 23 του Οκτώβρη τα οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Το καλό σενάριο είναι πώς μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων αλλά στους δύσκολους καιρούς μας μπορεί απλά να σκάσει η… ΔΕΗ!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Τα μάτια 14 κι άλλα τόσα στην πλάτη. Θερίζει το παρασκήνιο!)

 

Ζώδια – Αυτό το κάτι που θέλω Ταύροι

Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε, να το αποδεχτείτε και να το κοινοποιήσετε αρμοδίως, αυτό που θέλετε. Απλά και ξεκάθαρα. Στο ίδιο μήκος κύματος και το σώμα σας θα σας στείλει μήνυμα για το τι ακριβώς χρειάζεται.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Μην το αγνοήσετε επ’ ουδενί. Τα καλά νέα είναι πως από την αρχή του μήνα ο Ερμής ξαναβρίσκει τον ορθό δρόμο του και όλες οι εκνευριστικές καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις καταλαγιάζουν σιγά-σιγά μαζί με το νευρικό σύστημα βεβαίως.

Είναι η καλύτερη στιγμή για να ψαχτείτε πως θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας (ίσως και τις γνώσεις, για μια πιο καλοπληρωμένη θέση στην αγορά εργασίας). Είναι επίσης η κατάλληλη ώρα για να λύσετε προβλήματα στη σχέση σας που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αν όμως δεν μπορούν πλέον να λυθούν και να σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε μην το βάλετε και μαράζι μιας και από τις 23 του Οκτώβρη η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά με πολύ ενδιαφέρουσες  γνωριμίες μια εκ των οποίων τη λες και… καρμική.

(Τip it to keep it: Με τράτο τα έξοδα γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας για όλους!)

 

Ζώδια – Μέχρι την τελευταία σταγόνα Δίδυμοι.

Πιείτε το μεθυστικό ποτήρι του Οκτωβρίου και μη χάσετε ούτε ένα του λεπτό. Ο μήνας είναι κομμένος και ραμμένος πάνω σας απ’ την αρχή μέχρι το τέλος (από τις 2 μέχρι και τις 29 για να ακριβολογούμε).

Με το καλημέρα ο ξεστρατημένος Ερμής και όλες οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις του

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

μπαίνουν σε ορθή πορεία. Είναι ο καλύτερος οιωνός για να επικοινωνήσετε, να συνεργαστείτε, να δημιουργήσετε και να καταπλήξετε τα πλήθη, όπως τόσο καλά γνωρίζετε.

Στρέψτε ιδιαίτερα την προσοχή σας στα «θαύματα» που μπορούν να γίνουνε με «ομαδικό» πνεύμα και δουλειά. Προσδιορίστε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε και αν έχετε στο πλάνο να ξεκινήσετε κάποιο νέο εγχείρημα τολμήστε το δυναμικά.

Περιττό να αναφέρω ότι ένας τόσο θετικός μήνας φυσικά επιφυλάσσει κι ένα μαγικό άγγιγμα στα ερωτικά σας είτε με νέες εντυπωσιακές εισόδους, είτε με ανανέωση των σχέσεων που ήδη υπάρχουν στη ζωή σας. Καλή απόλαυση!

(Τip γιατρού: Μέσα σ’ όλα βέβαια μην εξαντληθούμε κιόλας έτσι; Παίρνουμε και καμιά βιταμίνη!)

 

Ζώδια – Το know us better Καρκίνοι

Είναι οι σχέσεις που σας απασχολούν κύρια τον Οκτώβριο. Είναι οι δικοί σας άνθρωποι που πρέπει να πλησιάσετε και να ξαναγνωριστείτε, μάλλον να επικοινωνήσετε πιο βαθιά.

Κάπως έτσι οι σημαντικές προσωπικές σχέσεις θα ανανεωθούν, θα γιατρευτούν, θα δυναμώσουν ή και θα

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

προφυλαχτούν από μυστικά που κρύβετε και μπορεί άξαφνα να βγουν στην επιφάνεια και να πληγώσουν. Οι οιωνοί για μια σωστή επικοινωνία είναι άριστοι, με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 2 του μήνα.

Πιο ήρεμοι και πιο δυνατοί μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Ριχτείτε στη δουλειά με όρεξη και δεν θα περάσει απαρατήρητο, ήδη από τον προηγούμενο μήνα στο γραφείο του αφεντικού έχουν αρχίσει και συζητούν για εσάς.  Από τις 23 του Οκτώβρη η ατμόσφαιρα και η ψυχική διάθεση ξανοίγουν κι ελαφραίνουν.

Είναι η ώρα για λίγη διασκέδαση, ανεμελιά, φλερτ αλλά και πολλή έμπνευση που μπορεί να σας οδηγήσει στο επόμενο επαγγελματικό πρότζεκτ.

(Love tip: Οι φίλοι των φίλων είναι και δικοί σας φίλοι, άσε που μπορεί να γίνουν και κάτι παραπάνω!)

 

Ζώδια – Εν πλήρη εξελίξει Λέοντες

Ένας μήνας που οι στροφές στη μηχανή σας ανεβαίνουν ιλιγγιωδώς. Τα στενά μονοπάτια γίνονται ανοιχτές λεωφόροι μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 02/10 και τίποτα δεν φαίνεται να σας σταματά ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στον έρωτα, ούτε στην έμπνευση και στη διάθεση σας για περιπέτεια.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Σημειωτέον πώς η ορθή πλέον πορεία του Ερμή σας αγγίζει ιδιαίτερα στο οικονομικό, όπερ μπορεί επιτέλους να ξεσκαλώσει η δανειοδότηση που παλεύατε ή να πουλήσετε το δυάρι στην Κυψέλη και γενικότερα να νιώσετε μια μεγαλύτερη ασφάλεια στα οικονομικά που για εσάς είναι κομβικός τομέας (και για εμάς, δεν λεω).

Σημαντικοί στην πλήρη αξιοποίηση του Οκτώβρη οι φίλοι κι οι συνεργάτες που έχετε δίπλα σας. Εξίσου όμως σημαντική και η  ακονισμένη σας ικανότητα να βρείτε κι άλλους αρωγούς των σχεδίων σας για το επόμενο διάστημα. Από τις 23 η ανάγκη για λίγο προσωπικό χρόνο γίνεται σχεδόν επιτακτική. Βρείτε τον αλλά δώστε λίγο και στην οικογένειά σας.

(Clear tip:Ξεφορτωθείτε πράγματα, απ’ τη σοφίτα, απ’ το πατάρι, απ’ την πλάτη, απ’ όπου…)

 

Ζώδια – Ανακουφισμένοι Παρθένοι

Ουφ! Ορθοδρόμησε το παλιόπαιδο Ερμής (02/10). Τώρα που ήρθαν το μυαλό κι οι επικοινωνίες στη θέσης τους αρχίστε τα τηλέφωνα, τα mail, τις εξόδους και βουρ για τον στόχο.

Αξιοποιείστε τον Οκτώβρη, τουλάχιστον μέχρι τις 22, για να λύσετε και να κλείσετε εκκρεμότητες

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

οικονομικές και θέματα που είχαν σκαλώσει, ενώ τώρα μπορείτε επιτέλους να βάλετε την υπογραφή σας σε συμβόλαια (και γενικώς).

Προσοχή, η εύνοια στα οικονομικά αυτή την περίοδο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σοφά και προσγειωμένα και όχι αναλαμβάνοντας ρίσκα ή κλείνοντας φθινοπωρινές διακοπές στη Λισαβόνα (ωραιότατη, δεν λέω).

Από τις 23 του Οκτώβρη η εύνοια μοιράζεται και στον ερωτικό τομέα. Προβλήματα της προηγούμενης περιόδου μπορούν να εξαφανιστούν και να το «ξαναπάτε» απ’ την αρχή αλλά ακόμα και στην αντίθετη περίπτωση δεν θα μείνετε και… άεργοι. Νέες γοητευτικές παρουσίες περιμένουν να εισβάλλουν στην καρδιά σας.

(Τip και δέος: Με προσοχή τι λέτε και τι γράφετε ειδικά όταν απευθύνεστε σε πολλούς…)

 

Ζώδια – Happy Birthday Ζυγοί

Να σας χαιρόμαστε, να μας χαίρεστε και θα το κάψουμε στο πάρτι γενεθλιών σας που εκτυλίσσεται όλο τον Οκτώβρη! Τα δωράκια του μήνα έρχονται σχεδόν καθημερινά ξεκινώντας απ’ τις 2 όταν ο ατίθασος Ερμής βρίσκει την ορθή του πορεία και σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε, να διαπραγματευτείτε, να

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

ξεμπλέξετε όλες τις σκαλωμένες σας υποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος (απ’ όπου κι αν προέρχονται).

Τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη, μαζί μ’ αυτό και το μυαλό σας που τώρα πλέον μπορεί να δει καθαρά και να επιλέξει προς τα πού θα πάει και κυρίως με ποιους μαζί (για τους άλλους δε θα μπορέσετε).

Αυτή η τακτοποίηση και η απελευθέρωση από τοξικά στοιχεία αλλά και η επαφή με τα βαθύτερα θέλω σας, σας δίνουν την ενέργεια και τη δυναμικότητα να μεγαλουργήστε στον χώρο της δουλειάς αλλά παράλληλα σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση που σας κάνει τέρμα γοητευτικούς. Ανοίξτε όλα τα δώρα σας και χρόνια πολλά!

(Τip ζωής: Και δεν ξεχνάμε ποτέ τα τσεκ απ, προσέχουμε για να έχουμε!)

 

Ζώδια – Φρένο, γκάζι, έρωτας Σκορπιοί.

Κι ενώ όλοι εορτάζουν καθόσον ο Ερμής επιτέλους ξαναπήρε την ορθή του πορεία για εσάς τα πράγματα συνεχίζουν να φαντάζουν αργά, πολύ αργά, βα-σα-νι-στι-κά αργά.

Προσοχή, η λέξη κλειδί είναι το «φαντάζουν», γιατί για να είστε ειλικρινείς από τις 2 του μήνα και τα

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

γραφειοκρατικά σας τρέχουν καλύτερα (ή μάλλον, τρέχουν επιτέλους) και τα email σας φτάνουν στην ώρα τους και εκεί που πρέπει.

Είναι απλά μια αίσθηση ανικανοποίητου ή η αίσθηση πώς μάλλον δεν έχετε την πλήρη εικόνα, τον πλήρη έλεγχο, που σας προκαλεί αυτή τη… δυσθυμία. Λίγη υπομονή. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο και μαζί και η Αφροδίτη κι αρχίζει το… πάρτι.

Μαζί δε με την έκλειψη στις 25, μπορούμε να μιλήσουμε με μεγάλη βεβαιότητα περί κεραυνοβόλου, καρμικού, εντελώς αναπάντεχου, έρωτα. Εναλλακτικά και σε περίπτωση ήδη υπάρχουσας υγιούς (το τονίζω) σχέσης, μιλάμε για ένα καινούργιο ενδιαφέρον (χόκει, μεταφυσική, πλέξιμο) που μπορεί πραγματικά να σας παθιάσει. (You sexy tip: Μεταξύ μας, το πρώτο σενάριο είναι το πιο πιθανό!)

 

Ζώδια – Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ Τοξότες

Με κέφι, γλέντι, μουσική ξεκινάει ο Οκτώβριος (εντάξει από τις 2 και μετά) μιας και ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρνάει στην ορθή του πορεία και σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα να ξαναβγείτε στον κόσμο, να κυκλοφορήσετε, να φλερτάρετε κι όλα αυτά που τόσο σας είχαν λείψει με τις ασυνεννοησίες και τις

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

αναβολές που είχαν προκύψει όσο ήταν ανάδρομος.

Ανέκαθεν λειτουργούσατε καλύτερα σε συλλογικό επίπεδο και ακόμα περισσότερο υπηρετώντας ένα όραμα, ακόμα κι αν αυτό είναι το επόμενο πρότζεκτ του γραφείου σας. Τώρα είναι μια τέτοια περίοδος και μπείτε με πάθος στον ομαδικό χορό της δημιουργίας.

Προσέξτε μόνο να μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις απ’ όσες μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Από τις 23 Οκτώβρη και μετά διαφυλάξτε τα μυστικά σας, ειδικά αν μιλάμε για κάποια κρυφή ερωτική σχέση. Γενικότερα το θέμα του παρασκηνίου θα σας απασχολήσει πολύ και πρέπει να δείξετε προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

(Τip ζωής: Μην υπερ-υπόσχεστε ίνα μην υπερ-απογοητεύσετε. Με το μαλακό…)

 

Ζώδια – Ασκήσεις ισορροπίας Αιγόκεροι

Το αιώνιο δίπολο Δουλειά-Οικογένεια θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά μέσα στον Οκτώβριο. Απ’ τη μια η καριέρα που αυτή την περίοδο απαιτεί περισσότερο χρόνο κι απ’ την άλλη οι δικοί σας που ακόμα κι αν δεν γκρινιάζουν σας πιέζουν με τον τρόπο τους. Ψυχραιμία, δεν είναι άλλωστε η πρώτη σας φορά.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Με την καθαρότητα μυαλού που θα σας φέρει ο Ερμής που επιτέλους ορθοδρομεί θα βρείτε έξυπνες λύσεις που θα τα συνδυάσετε όλα. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα κοιμάστε 4 ώρες την ημέρα. Από τις 23 Οκτωβρίου αρχίζει το καλό διάστημα του μήνα όταν φίλοι και κοινωνική ζωή σας ξαναμπαίνουν στη ζωή σας κι επιτέλους ξαναθυμάστε τι είναι διασκέδαση (και τώρα που όλοι θα ξαναθυμηθούμε τις ρεφενέ σπιτικές μαζώξεις είστε τελείως μέσα στην εποχή).

Από τις 28 και μετά θα δείτε επαγγελματικά σχέδια που οργανώνατε εδώ και καιρό να μπαίνουν στην τελική ευθεία υλοποίησης και να έρχεται η γλυκιά ανταμοιβή.

(Τip and smile: Στις έξυπνες λύσεις εντάξτε και το ραντεβού με τον οδοντίατρο γιατί….)

 

Ζώδια – Σαν έτοιμοι από καιρό Υδροχόοι

Ναι τα πράγματα φτιάχνουν, είναι γεγονός κι εσείς δουλέψατε τόσον καιρό αγόγγυστα κι αυτό είναι γεγονός. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσετε να απολαμβάνετε σιγά-σιγά. Με το καλημέρα του μήνα ο Ερμής μετά τις ανάδρομες βόλτες του ξαναγυρνάει στον «ίσιο» δρόμο και σας ξαλαφρώνει από οικονομικά μπερδέματα.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Απελευθερωμένοι πια έτοιμοι να ξαναβγείτε στον κόσμο, να επικοινωνήσετε, να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες αλλά και να δείξετε πολύ καθαρά ποιοι είστε και τι θέλετε.

Καλά θα πάει αυτό. Η Πανσέληνος στις 09/10 είναι εξαιρετικά βοηθητική στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων αλλά και στην επίλυση οικογενειακών θεμάτων που σέρνονται καιρό. Αξιοποιείστε τη θετική εύνοια αλλά όσο καλή κι αν σας φαίνεται η πρόταση μην πείτε αμέσως το ναι.

Από τις 23 Οκτώβρη και σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη στις 25 όλα χορεύουν τον χορό της καριέρας, της φήμης αλλά και των οικονομικών αυξήσεων που τις συνοδεύουν.

(Winter tip: Μην τα ξοδέψετε μονομιάς, εκτός αν πέσετε σε προσφορά κονσέρβες!)

 

Ζώδια – Easy going Οctober Ιχθείς

Γεμάτος ξέφωτα και πράσινες νησίδες ο Οκτώβριος θα είναι το μουσικό διάλειμμα του φθινοπώρου από άποψη άγχους και πιέσεων. Με τον Ερμή να επανέρχεται στην ορθή του πορεία και να σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε και να ξεμπερδέψετε οικονομικά και νομικά μπερδέματα του προηγούμενου

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

διαστήματος, ήδη ξεκινάτε καλά.

Οι έντονοι ρυθμοί  τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο δεν είναι κάτι που θα σας πτοήσει ιδιαίτερα πόσο μάλλον που όλη αυτή η κινητικότητα πρόκειται να αποδώσει και οικονομικά αυξάνοντας τις απολαβές σας.

Από τις 23 Οκτωβρίου που ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό (και με την ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα) το σκηνικό γίνεται πιο… ψαρίσιο, πιο φιλοσοφικό, πιο ταξιδιάρικο, πιο οραματικό.

Είναι ώρα για  απολογισμό, ενδοσκόπηση, ίσως ολίγη αναθεώρηση και οπωσδήποτε ώρα για να προσδιορίσετε τον επόμενο μεγάλο σας στόχο ζωής σχεδιάζοντας τον με κάθε λεπτομέρεια.

(School Tip: Κι αν χρειαστεί και κάνα έξτρα σεμινάριο εδώ είμαστε να επιμορφωθούμε!)

Ζώδια

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με την Βάντα: Κλίνατε επί ακροδεξιά!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU