Ζώδια από την Ντάλια – Νοέμβριος 2021

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Εν ενεργεία Κριοί

Με φουλ τις μηχανές σας βρίσκει ο Νοέμβριος ορεξάτους να κατακτήσετε α) την αγορά ή β) τα ντοκτορά ή γ)

Ζώδια
Ζώδια Κριός

την απέναντι κυρά που σας κάνει τη δύσκολη. Λέξη κλειδί: «ή». Καλό είναι να διαλέξετε έναν στόχο και να εκεί μπορείτε να αγγίξετε την κορυφή, αν πάτε όμως να τα μπλέξετε θα έχουμε συννεφιές. Κυρίαρχο θέμα επίσης του μήνα είναι τα… λεφτά (καλά και κάθε μήνα θα μου πείτε αλλά τέλος πάντων, μη μας πουν και υλιστάς). Με τη νέα Σελήνη 04/11 χρήματα μπορεί να έρθουν ξαφνικά αλλά μπορεί επίσης και να απαιτηθούν εξίσου ξαφνικά.

Φροντίστε να έχετε σε έλεγχο ή σε κάποια γνώση ρε παιδί, τις πηγές απ’ τις οποίες περιμένετε να εισπράξετε (μισθοί, επιδόματα, ασφάλειες) αλλά και εκείνες τι οποίες πρέπει εσείς να τροφοδοτήσετε (τον ΕΝΦΙΑ τον πληρώσατε; τη δόση του δανείου;) Δώστε με αισιοδοξία και δυναμικότητα τον τίμιο αγώνα μιας προαγωγής που συνήθως συνοδεύεται με μια αυξησούλα. Ένα ερωτικό μπόνους σας περιμένει στο τέλος του μηνός αλλά μη βιαστείτε να κάνετε… πρόταση γάμου. Δώστε χρόνο…
(Τip Νοεμβρίου και γενικώς: Μην πέφτετε με τα μούτρα.)

Ζώδια – Δυο-δυο Ταύροι

Ή και τρεις-τρεις ή και πέντε-πέντε δέκα, μέχρι εκεί είναι δεσμός. Ερωτικός, οικογενειακός φιλικός,

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

εργασιακός… και όλες οι σχέσεις κι οι δεσμοί τον Νοέμβρη έχουν την τιμητική τους, με την καλή και την κακή έννοια. Θα δυσκολευτείτε πολύ με αρχή τη νέα Σελήνη στις 04/11να βρείτε έστω και ένα λόγο για να συνεχίσετε συνεργασίες που δε σας ικανοποιούν (η πικρή αλήθεια είναι) εδώ και καιρό. Πολύ ωραία, μη σας γίνουν και βραχνάς. Πάρτε το καπελάκι σας και αποχωρήστε αλλά αλλά χωρίς ρήξεις, εντάσεις και γενικώς ως Ταύροι εν υαλοπωλείω, ξέρετε εσείς τώρα.

Ό,τι έγινε, έγινε καλή καρδιά και πάμε παρακάτω. Παράλληλα με τις «κακές» σχέσεις θα μπείτε στη διαδικασία να κόψετε και τις «κακές» συνήθειες οπότε μιλάμε για διπλό κέρδος. Τα καλά νέα είναι πώς μετά το δύσκολο ξεσκαρτάρισμα του μήνα αυτό που θα μείνει θα είναι το υγιές, που θα σας γεμίσει ασφάλεια, ικανοποίηση και όρεξη για το παρακάτω της ζωής που είναι φωτισμένο όπως λέει κι η ποιήτρια Λίνα Νικολακοπούλου). Δοκιμάστε να στείλετε κάνε βιογραφικό.
(Tip for ever: Αρχίσαν οι εκπτώσεις να παν’ τα φαρμάκια κάτω!)

Ζώδια – Νους υγιής Δίδυμοι

Εν σωμάτι υγιεί. Και τι θέλει να πει το ποιητή; Είτε με το καλημέρα ο Νοέμβρης στέλνει τη νέα του Σελήνη

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

04/11 να σας χτυπήσει ένα καμπανάκι για την υγεία σας, είτε το άγχος που θα σας δημιουργήσουν οι εργασιακές συνθήκες θα σας «γονατίσει» και σωματικά. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε τραγικοί. Στην πρώτη περίπτωση μια απλή επίσκεψη σε έναν ειδικό θα σας γλιτώσει από μπελάδες που μπορεί να γίνουν χρόνιοι. Στη δεύτερη περίπτωση αρχικά κάντε λίγο υπομονή και θα βρείτε τα πατήματά σας με τον καινούργιο προϊστάμενο και κατά δεύτερον προμηθευτείτε πολυβιταμίνες για το αυξημένο ωράριο.

Και στα δυο σενάρια μια ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα και σωματικά αλλά και ψυχολογικά (ευνοείται η ενδοσκόπηση) και να τιθασεύσετε εν τέλει το φθοροποιό στρες. Μιλήστε με ειλικρίνεια από καρδιάς στον σύντροφό σας, θα αποδειχτεί άσος στο μανίκι σας. Αν δε, είστε μοναχικοί λύκοι ο κολλητός σας μπορεί να παίξει κάλλιστα αυτό τον ρόλο (και μη σας πω και καλύτερα).
(Tip ‘πες τώρα!!!: Α, μιλήστε αλλά και ακούστε κιόλας, ε;)

 

Ζώδια – Κι όμως κινείται Καρκίνοι

Επιτέλους οι εξελίξεις ξεκολλάνε τον Νοέμβρη και μάλιστα με τρόπο κεραυνοβόλο. Και αυτό δε γίνεται μόνο

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

μία φορά και ούτε αφορά μόνο έναν τομέα, αρχής γενομένης από τη νέα Σελήνη στις 04/11. Σενάρια του μήνα είναι ένας ξαφνικός έρωτας, μια επαγγελματική πρόταση που δε θα σας πέρναγε ποτέ από το μυαλό ή μια πρόταση γάμου συνοδευόμενη από έναν απόγονο στα σκαριά. Το σημαντικό είναι πώς επιτέλους δραστηριοποιείστε και έχετε την ευκαιρία να παθιαστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ενέργεια και αισιοδοξία.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι δίπλα σας που συχνά οι δικές τους εξελίξεις θα κινητοποιούν τις δικές σας. Με την Πανσέληνο στις 19/11 (μαζί με έκλειψη) μη φοβηθείτε να αναθεωρήσετε πλάνα και να αλλάξετε σχέδια που μοιάζανε μπετοναρισμενα. Μην ξαφνιαστείτε επίσης αν κάποια στοιχειωμένα σας όνειρα χαμένα στο βάθος του χρόνου αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην υλοποίηση. Εξαιρετικά βοηθητικοί σε αυτό φίλοι με την απαραίτητη εξουσία που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν υλικά και ηθικά.
(Tip που ισχύει ανεξαρτήτως πανσελήνου: Αναθεωρώ άρα υπάρχω.)

Ζώδια – Σε καλύτερη φάση Λέοντες

Πιο φιλικός ο Νοέμβριος αλλά δε μιλάμε ακόμα για περίπατο. Στο μεγάλο του καλάθι που σας προσφέρει με

Ζώδια
Ζώδια Λέων

τη νέα Σελήνη 04/11 έχει προκλήσεις, έχει απρόσμενες εξελίξεις, απανωτά τεστ προσαρμοστικότητας και αντοχής κυρίως σε δύο τομείς: σπίτι και εργασία. Δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται και μην ξεχνάμε ότι έχετε και το θείο Δία βοηθό σας. Έτσι μια μετακόμιση στο σπίτι που μπορεί να σας αναστατώσει θα είναι για να βολευτείτε καλύτερα όπως και μια αλλαγή στη δουλειά (συνεργάτες, χώρος ή ωράριο) θα φέρει περισσότερους πελάτες και πιο πολλά χρήματα.

Κοντά στην Πανσέληνο 19/11 (με έκλειψη), είναι πιθανό να αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο που αφορά τον… οίκο και θα χρειαστεί όλη σας η αυτοσυγκράτηση για να αποφύγετε ρήξεις και εκρήξεις. Θα είναι σοφότερο να δείξετε ψυχραιμία και να αξιοποιήσατε όσα ανακαλύψατε να γίνονται πίσω από την πλάτη σας, στο μέλλον. Με λίγη υπομονή το επικίνδυνο διάστημα θα περάσει αναίμακτα και στο τέλος του μήνα όλα θα είναι πιο γλυκά, πιο φωτεινά και κυρίως πιο ερωτικά (αυτοί οι νέοι συνεργάτες ίσως;)
(Business Tip: Never (;) mix business and pleasure.)

Ζώδια – Αρέσω παιδί μου αρέσω Παρθένοι

Ναι, ναι ήρθεν η ώραν σας επιτέλους. Επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και να

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

περπατάνε. Τα τιμολόγια αρχίζουν να εξοφλούνται, η πρότασή σας έγινε δεκτή από τη διοίκηση, η καινούργια ιστοσελίδα σας τα σπάει… Εννοείται πως μετά απ’ όλα αυτά ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και το… σουξέ σας βρε παιδί μου. Είστε από τους τυχερούς που η νέα Σελήνη 04/11 αλλά ακόμα και η Πανσέληνος με έκλειψη 19/11 σας πάνε μαλακά έως και ευνοϊκά. Τα σημεία που πρέπει να δώσετε προσοχή παρά το θετικό του μηνός είναι το εξής ένα: Μέτρο, μέτρο, μέτρο.

Παρά την τάση σας να πνίξετε στη λατρεία το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας, δώστε του λίγο χώρο να αναπνεύσει. Όσο για τις οικονομικές διεκδικήσεις αν αυτές αφορούν κοινούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία μην το παρακάνετε και έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Στο τέλος του μήνα κάποιες υποθέσεις που είχαν κολλήσει παίρνουν οριστικό και ευτυχές τέλος ενώ νέα σχέδια αρχίζουν να εξυφαίνονται στο δραστήριο μυαλό σας με σύμμαχους ισχυρούς φίλους .
(Τip it to keep it: Με τράτο το ξόδεμα έρχεται και ανάδρομη Αφροδίτη)

Ζώδια – Work in progress Ζυγοί

Τα δύσκολα και ανάδρομα του Οκτώβρη πέρασαν μεν και οι συνθήκες κάπως μαλακώσαν αλλά υπάρχει

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

ακόμα δουλίτσα για να γίνει. Το βασικό βέβαια είναι να υπάρχει δουλίτσα. Και άκου τώρα! Με τη νέα Σελήνη 04/11, αν δεν υπάρχει, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί. Κι αν όμως υπάρχει μπορεί να βρεθεί μια δεύτερη ή μπορεί να υπάρξει κάποιο μπόνους ή και αύξηση. Καλό; Πολύ καλό. Αυτά τα χρήματα όμως πρέπει να τα διαχειριστείτε με σύνεση, με γνώμονα το μέλλον και την ασφάλειά σας.

Επ’ ουδενί μην πάρετε οικονομικά ρίσκα ή μην τα τοποθετήσετε σε κάποιου είδους κοινό ταμείο που είστε απόλυτα σίγουροι για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά του. Η περίπτωση του σπιτιού σας απασχολεί για ακόμη μια φορά και ίσως σε αυτή τη μετακόμιση να βρείτε το διαμέρισμα των ονείρων σας. Με την Πανσέληνο 19/11 τα κοινά οικονομικά που λέγαμε πιο πάνω θα έρθουν στο προσκήνιο αλλά με μια καινούργια αφορμή γι’ αυτό και πάλι θα πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της εμπιστοσύνης και της κοινής οπτικής των πραγμάτων.
(Τip και δέος: Ένας κρυφός τραπεζικός λογαριασμός είναι μια κάποια λύση)

Ζώδια – Happy Birthday Σκορπιοί

Να σας χαιρόμαστε καλέ και να σας καμαρώνουμε και καλά σας κουράγια και μυαλά για τον μήνα που

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

μπήκε. Γιατί ότι συμβαίνει στον Νοέμβρη δε μένει στον Νοέμβρη αλλά θα σας ακολουθήσει για πολύ-πολύ καιρό. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας 04/11 προμηνύει απρόβλεπτες εξελίξεις που δεν είναι και η αγαπημένη σας κατάσταση. Ωστόσο να τονίσω πως το απρόοπτο δεν είναι πάντα για κακό. Άσε που έχουν κι ένα σασπένς που σε αναζωογονεί.

Ο Άρης στο ζώδιο σας φέρνει ενέργεια, δυναμισμό, αποφασιστικότητα, σεξ-απίλ (καλά, ούτως ή άλλως διαθέτει) αλλά κάνει και τα αίματα να ανάβουν λίγο πιο εύκολα και σε συνδυασμό με τον Ερμή τον πλανήτη της επικοινωνίας που είναι επίσης στο ζώδιο σας και άρα παίρνει τα χαρακτηριστικά σας προσέξτε διπλά την παροιμιώδη ειλικρίνειά σας γιατί μπορεί μια απλή διαφωνία να μετατραπεί σε ρήξη και η ρήξη σε μαύρη πέτρα και που σε είδα που σε ξέρω. Και αυτό αφορά και τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες τις επαγγελματικές. (Τώρα αν τους τα ‘χατε μαζεμένα τι να πω…)
(Tip all time classic: Άλλο η ειλικρίνεια, άλλο η αγένεια.)

Ζώδια – Ερωτιδείς Τοξότες

Ο κόσμος έχει βαρύνει με τους μισούς (που λέει ο λόγος) πλανήτες στον Σκορπιό αλλά εσείς το έχετε βρει το

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

μυστικό: «Ποιον θα ερωτευτώ σήμερα;». Μια χαρά σας βρίσκω. Βέβαια η λέξη κλειδί είναι το «σήμερα» για πιο βαθιά δεν προχωράτε μιας κι εσείς έχετε τσιμπήσει κατά βάθος από τη σκοτεινιά του διπλανού σας Σκορπιού. Η νέα Σελήνη στις 04/11 μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα φέρνοντας στο φως ένα παρασκήνιο που θα σας εξωθήσει σε ξεκαθαρίσματα και θα σας βάλει σ’ ένα δρόμο υγιών καταστάσεων (ακόμα και σωματικά, υιοθετώντας άλλον τρόπο ζωής).

Η δε Πανσέληνος αν και με έκλειψη στις 19/11 μπορεί να σας εκπλήξει με μια επαγγελματική πρόταση που δε θα σας πέρναγε ποτέ (μα ποτέ) απ’ το μυαλό και που απαιτεί από εσάς περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση. Εδώ είναι που θα βοηθήσει η αποτοξίνωση που ξεκινήσατε με τη νέα Σελήνη (αν την ξεκινήσατε, αν όχι ποτέ δεν είναι αργά). Με τα γενέθλια σας να πλησιάζουν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είστε πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι και με σαφώς καλύτερα οικονομικά απ’ τη νέα δουλειά.
(Τip γιατρού: Και να κοιμάστε πού και πού, θαύματα κάνει η βαλεριάνα.)

Ζώδια – Όλοι μαζί μπορούμε Αιγόκεροι

Καλωσορίσατε στην παρέα μας. Αν και μοναχικοί λύκοι τον Νοέμβριο καλείστε να ανακαλύψετε τις χαρές και

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

τα οφέλη της συλλογικής δράσης και εν τέλει ζωής. Η αρχή γίνεται με την νέα Σελήνη στις 04/11 όταν μια απρόσμενη πρόταση συνεργασίας σας φαίνεται πολύ ελκυστική και βουτάτε στα βαθιά σε ένα αλλιώτικο εργασιακό περιβάλλον. Εναλλακτικά μπορεί να αφορά μια κοινωνική συλλογική δράση για το κοινό καλό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 05/11 και  για 4 ολόκληρους μήνες η κοινωνική σας ζωή και βέβαια τα ερωτικά σας παίρνουν την ανιούσα αλλά έλα που παίρνουν και τα οικονομικά σας επίσης.

Αυτά είναι!!  Βέβαια αυτό δε γίνεται πάντα αβρόχοις ποσίν και αυτό θέλει να καταδείξει και η Πανσέληνος με έκλειψη στις 19/11 όπου δίνει το σήμα για αλλαγές με άλφα κεφαλαίο.  Ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω μια επαγγελματική συνεργασία ή πολύ περισσότερο μια συντροφική σχέση χρόνων αλλά αν δεν σας έδιναν αυτά που χρειάζεστε και σας αξίζουν δεν υπάρχει κι άλλος δρόμος εδώ που τα λέμε. Μωρέ go for it!!!
(Tip and Tuck: Με τόση Αφροδίτη αλλάξτε και κάνα μαλλί ή ό,τι άλλο θέλετε.)

 

Ζώδια – Μυστικέ μου έρωτα Υδροχόοι

Λοιπόν, καταρχάς κομμένες οι δικαιολογίες τέρμα ο ανάδρομος Ερμής του Οκτωβρίου. Τώρα οι εξελίξεις

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

καλπάζουν και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε. Βέβαια παρα-καλπάζουν και τρέχουν πιο γρήγορα απ’ τη σκιά τους που χάνεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου αλλά εσείς είστε ικανά παιδιά. Θα τη βρείτε την άκρη από 04/11 με τις ανατροπές στη δουλειά, που μάλλον για καλό θα είναι κι εσείς θα ανέβετε σκαλί στην ιεραρχία αλλά και στις οικονομικές απολαβές.

Τα δύσκολα ή μάλλον τα μυστήρια είναι αλλού. Είναι στα ερωτικά σας που κρατάτε στο παρασκήνιο, όχι τόσο ως προς τους άλλους μήπως τα μάθουν αλλά κυρίως από εσάς γιατί δε θέλετε να μάθετε εσείς (ή να παραδεχτείτε) την αλήθεια. Θα πάρει λίγο χρόνο, «είναι μπερδεμένο». Το θέμα για να είμαστε ειλικρινείς είναι βαθύ κι εμείς οι τρίτοι περισσεύουμε και δε μας πίπτει λόγος. Με την Πανσέληνο-έκλειψη  στις 19/11 δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές που αφορούν την οικογένεια τόσο σαν πρόσωπα αλλά και σαν περιουσία, δείξτε φροντίδα και υπομονή, μεγάλη υπομονή.
(Tip and send: Συστημένο κι αυστηρώς προσωπικό.)

Ζώδια – Πάμε για ορθοπεταλιές Ιχθείς

Όλος ο Νοέμβριος μιλάει για ανατροπές, απρόσμενες αλλαγές, απρόβλεπτες εξελίξεις κλπ κλπ. Ε και; Η

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

προσαρμοστικότητά σας είναι ξακουστή σε όλο τον ζωδιακό κύκλο και παρά τους όποιους κραδασμούς δε θα κινδυνεύσετε τον Νοέμβριο. Θα πρέπει όμως να είστε σε επαγρύπνηση για να αρπάξετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με τη νέα Σελήνη στις 04/11 που μπορούν να σας πάνε πραγματικά σε άλλο επίπεδο, αρκεί να φανείτε τολμηροί και να μη βουλιάξετε στη συνήθη ανασφάλεια.

Δύσκολο με τον Άρη απ’ τον Σκορπιό που σας ντοπάρει την αυτοπεποίθηση αλλά και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο που σας βοηθά να ανεβάσετε μετοχές σε συνεργάτες αλλά και θαυμαστές. Πολύτιμος σύμμαχος πάντα το ένστικτό σας που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε φίλους και δήθεν φίλους. Η Πανσέληνος με έκλειψη στις 19/11 και για εσάς προμηνύει αλλαγές (έως και πυρηνικές θα έλεγα) που όμως εν τέλει ενισχύουν στο έπακρο τη δυναμικότητα σας και το πείσμα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Σαν επιβράβευση προστρέχουν υποστηρικτές ισχυροί χορηγοί, φίλοι… και λοιπές ερωτικές δυνάμεις.
(Tip me if you can: Έχω και social πάμε μια βόλτα;)

Ζώδια
Ζώδια από την Ντάλια – Νοέμβριος 2021

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Media ματα με τη Βάντα: H Φώφη κέρδισε τον πόλεμο

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU