Ηράκλειο Αττικής – Έκθεση Ηρακλειωτών καλλιτεχνών -και- για… καλό σκοπό!

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – Έκθεση Ηρακλειωτών καλλιτεχνών -και- για… καλό σκοπό!

Γνωστοί και καταξιωμένοι Ηρακλειώτες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις εικαστικές τους δημιουργίες στην Έκθεση που παρουσιάζουν από κοινού στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από τις 9 έως τις 12 Δεκεμβρίου.

Η είσοδος στην Έκθεση θα είναι ελεύθερη, μέρος όμως των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Άλλωστε, στην Έκθεση θα διαθέσουν δικές τους δημιουργίες και υπάρχοντα γνωστοί ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Ηράκλειο Αττικής
Ηράκλειο Αττικής – Έκθεση Ηρακλειωτών καλλιτεχνών -και- για… καλό σκοπό!

Η Έκθεση θα είναι κάθε ημέρα ανοικτή για το κοινό από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, τηρουμένων, βέβαια, όλων των μέτρων ασφαλείας για την υγεία των επισκεπτών και των καλλιτεχνών.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18.30 συνοδεία των μελωδιών του Vox the Acapella Group, ένα μοναδικό ελληνικό μουσικό συγκρότημα από νέα παιδιά που ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες χρησιμοποιώντας μόνο τις φωνές τους.

«Το Ηράκλειο έχει καλλιτεχνική φλέβα, έχει ανθρώπους με σημαντικό εικαστικό έργο και ιστορία. Χρέος του Δήμου μας είναι να δώσει βήμα έκφρασης σε αυτούς τους συμπολίτες μας, να βοηθήσει στην ανάδειξη της δουλειάς τους και να ενισχύσει την ήδη σημαντική φήμη που έχουν. Κυρίως όμως να τους φέρει σε επαφή με την τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία. Η Τέχνη είναι το φάρμακο της ψυχής λένε οι σοφοί και, αυτή ειδικά την περίοδο, όλοι έχουμε ανάγκη να θεραπεύσουμε τον ταλαιπωρημένο μας ψυχισμό», το μήνυμα της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μαίρης Ιγγλέση.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ανέστης Πρωταίος – «Παράθυρο στο Μπλε»: Μία έκθεση που εξέπεμψε τέχνη, δημιουργία, φαντασία, χρώμα και σκέψεις

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

3 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU