Ηράκλειο Αττικής τοπική αγορά – Έρευνα του δήμου συμπληρώνοντας ένα απλό ερωτηματολόγιο

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής τοπική αγορά – Έρευνα του δήμου συμπληρώνοντας ένα απλό ερωτηματολόγιο

Μια πολύ καλή ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους τόσο για οι καταναλωτές / πελάτες του Ηρακλείου Αττικής, όσο και οι επαγγελματίες / έμποροι της πόλης, είναι η έρευνα που γίνεται από το δήμο, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Η συμμετοχή στην έρευνα γίνεται ηλεκτρονικά και οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές.

Όπως σημειώνει αναλυτικά ο δήμος Ηρακλείου Αττικής «μια ακόμα κίνηση στην κατεύθυνση της τόνωσης και της ανάπτυξης της τοπικής του αγοράς κάνει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Ηράκλειο Αττικής

Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας διεξάγουν έρευνα με τη μορφή ερωτηματολογίων προκειμένου να αποτυπωθούν τα ποιοτικά και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά της αγοράς της πόλης, στοιχεία που θα γίνουν εργαλείο στα χέρια του Δήμου, κυρίως όμως των επαγγελματιών για τις επόμενες κινήσεις τους στο κομμάτι της βελτίωσης της εμπορικότητας στο Ηράκλειο.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, απαντώντας online σε ένα από τα δύο ερωτηματολόγια αντίστοιχα με την ιδιότητά τους: ένα για τους πολίτες – καταναλωτές και ένα για τους εμπόρους – επαγγελματίες.

Οι μεν πολίτες καλούνται να απαντήσουν σχετικά με τις καταναλωτικές τους συνήθειες εντός και εκτός πόλης, ενώ οι επαγγελματίες θα καταθέσουν τις απόψεις τους για την τοπική αγορά.

Η έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά και όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Όσοι πιο πολλοί απαντήσουν και από τις δύο κατηγορίες, τόσο πιο ασφαλή και χρήσιμα θα είναι τα συμπεράσματα.

Για την συμμετοχή στην έρευνα:

Οι πολίτες ακολουθούν τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/HRAKLEIOY

Οι επαγγελματίες, αντίστοιχα, τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/Heraklion1

«Αφιερώνοντας λίγα μόλις λεπτά από τον χρόνο μας, από όποια συσκευή μας βολεύει, απαντάμε στο ερωτηματολόγιο της έρευνας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι να πάρουμε σε χέρια μας στοιχεία που θα βοηθήσουν και τον Δήμο και τους εμπόρους να βελτιώσουμε την καταναλωτική κίνηση στην πόλη μας, να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά. Σας καλώ, λοιπόν, όλους να συμμετέχετε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου».

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μεγάλα σχέδια μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του 2022

Δήμος Ηρακλείου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU