Ηράκλειο Αττικής – Νέα Ιωνία: Χωρίς ρεύμα σε πολλές περιοχές, ΧΑΟΣ και επιτελικό μπάχαλο Κυβέρνησης – Περιφέρειας – Αττικής Οδού στην Αττική

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – Νέα Ιωνία: Χωρίς ρεύμα σε πολλές περιοχές, ΧΑΟΣ και επιτελικό μπάχαλο Κυβέρνησης – Περιφέρειας – Αττικής Οδού στην Αττική

Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο: Κυβέρνηση, Περιφέρεια Αττικής και Αττική Οδός τα έκαναν μπάχαλο στην Αττική για μια κακοκαιρία, την έλευση της οποίας γνώριζαν εδώ και μία εβδομάδα!

Η κακοκαιρία προφανώς δεν είναι «πρωτοφανής» όπως ψελλίζουν οι κυβερνητικοί παράγοντες, ωστόσο αυτό που είναι πράγματι πρωτοφανές είναι ο εγκλωβισμός χιλιάδων οδηγών για δεκάδες ώρες(!)  κυρίως στην Αττική Οδό, αλλά και σε άλλες αρτηρίες, με μικρότερη ένταση του φαινομένου.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, περιοχές στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο μένουν και πάλι χωρίς ρεύμα, όταν το χρειάζονται περισσότερο όσο κάθε άλλη στιγμή!

Το επίκεντρο φαίνεται ότι είναι η ευρύτερη περιοχή της Καλογρέζας και η περιοχή πάνω από την Καλογρέζα προς τον σταθμό του Ηρακλείου.

Τι απολογισμό έχουμε μέχρι τώρα;

Το επιτελικό κράτος του κ.Μητσοτάκη κατέρρευσε -για μία ακόμη φορά- με πάταγο και όλα αποδείχθηκαν ένας χάρτινος πύργος. Και πραγματικά όλο και περισσότεροι κουνάνε το κεφάλι τους με νόημα, ενθυμούμενοι τις διαβεβαιώσεις των συνεργατών του κ.Μητσοτάκη, όπως ο κ.Συνολάκης, ότι θα… εκκένωναν το Μάτι σε μισή ώρα… Μάλλον εννοούσαν σε μισή εβδομάδα…

Οι -για πολλοστή φορά- φωτογραφίες του κ.Πατούλη με τα… σούπερ μηχανήματα αποδείχθηκαν τραγελαφικό σκηνικό – αλλά εδώ γνωρίζουμε την απάντηση ήδη από το 2019 που εκλέχθηκε ο συγκεκριμένους Περιφερειάρχης: Φταίει οποιοδήποτε άλλος για το μπάχαλο στην Αττική, εκτός από τον ίδιο τον κ.Πατούλη…

Η Αττική Οδός ήταν απλώς εξαφανισμένη. Το μόνο που ξέρει είναι να ζητάει λέει… αποζημιώσεις, γιατί με τον covid-19 έπεσε η κυκλοφορία των οχημάτων και χάνει έσοδα…

Ανακοίνωση δήμου Ηρακλείου

«Προσοχή και αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων για να μπορέσουμε να χαρούμε τις ομορφιές του λευκού τοπίου χωρίς δυσάρεστες καταστάσεις. Υπενθυμίζουμε:

Για όποιο τυχόν έκτακτο και σοβαρό πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πολιτική Προστασία του Δήμου στα τηλέφωνα 2102830374, 2102849411 & 6930071372. Παραμένουμε σε επιφυλακή για ό,τι χρειαστεί με συνεχή δράση στα στρατηγικά σημεία της πόλης.

Βεβαίωση για την αδυναμία μετακίνησης μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας. Συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3AvhVFB. Θα εκδοθούν βεβαιώσεις, μία για κάθε ημέρα που θα χρειαστεί.

Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της πόλης θα είναι κλειστά για δια ζώσης μάθημα και αύριο Τρίτη, ενώ θα υπάρξει νεότερη οδηγία για το τι θα γίνει από Τετάρτη σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα.

Οι πολίτες μπορούν από την προηγούμενη Παρασκευή να προμηθεύονται αλάτι από τις εγκαταστάσεις του Δήμου στην οδό Καλαβρύτων (έναντι σούπερ μάρκετ). Το τριήμερο πήραν πολλοί συμπολίτες μας. Όσοι έχουν επιπλέον ανάγκη ή δεν μπόρεσαν να βρουν, υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα.

Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτούργησε κανονικά σήμερα, όμως αύριο Τρίτη, εάν επιδεινωθούν τα φαινόμενα, κυρίως όμως, εάν υπάρξει έντονος παγετός, δεν θα μπορέσει να κυκλοφορήσει.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη τακτική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετατίθεται. Θα ξεκινήσει και πάλι από Τετάρτη και, εάν χρειαστεί, θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Εάν υπάρξει στο διάστημα έως την Τετάρτη έκτακτη και άμεση ανάγκη για τρόφιμα οι δικαιούχοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο 2102716636.

Και πάλι προσοχή, ακολουθώντας τις συμβουλές της Πολιτικής Προστασίας. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας».

Ανακοίνωση δήμου Νέας Ιωνίας

«Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα παραμένουν από τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει θέσει σε 24ωρη ετοιμότητα ειδικά μηχανήματα και το αναγκαίο προσωπικό για τις ανάγκες αποχιονισμού όπου χρειαστεί. Οι εργαζόμενοι του Δήμου με μεγάλες προσπάθειες επιχειρούν για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στους δρόμους της πόλης.

Ηράκλειο Αττικής

Σας παρακαλούμε να επιδείξετε αυξημένη προσοχή στις μετακινήσεις σας, ειδικότερα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όσοι έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210 2756000

Υπενθυμίζουμε για όποιος πολίτης έχει ανάγκη να ζεσταθεί μπορεί να επισκεφθεί το Δ’ ΚΑΠΗ (Ικαρίας 14, τηλ: 210 2770774) που λειτουργεί έως την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου από το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. 

Για όσους αναζητούν θερμαινόμενο χώρο μετά τις 20:00 το βράδυ, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 2756000 προκειμένου ο Δήμος να τους κατευθύνει αντιστοίχως».

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – «Αγία Όλγα»: Εκατοντάδες άτομα σε αναμονή για χειρουργείο

Νέα Ιωνία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU