Ηράκλειο Αττικής : Who Let The Dogs Out την Κυριακή!

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – 1ο Dog Walk στο δήμο Ηρακλείου Αττικής:

Κυριακή 10 Οκτωβρίου μια ημέρα αφιερωμένη στα ζώα

Ηράκλειο Αττικής – Το 1ο Dog Walk στην πόλη προγραμματίζει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Οι Ηρακλειώτες που έχουν σκυλάκι και θέλουν να συμμετέχουν, δίνουν ραντεβού στις 12.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλοι μαζί μια μεγάλη βόλτα με τα κατοικίδια τους συνοδεία εκπαιδευτών που θα δίνουν συμβουλές κατά μήκος της διαδρομής. Η βόλτα θα καταλήξει στο πάρκο της οδού Πεύκων 50 όπου θα ακολουθήσουν δρώμενα, παιχνίδια για τα παιδιά και εκπλήξεις για τους τετράποδους φίλους.

Ηράκλειο

Δραστηριότητες όπως επίδειξη agility, οδηγίες από κτηνίατρους και εκπαιδευτές, ανάγνωση παραμυθιού με θέμα τα ζώα, συμβουλές για την περιποίηση του σκύλου, λιχουδιές για τα ζωάκια αλλά και, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επίδειξη hoopers είναι κάποια από όσα έχει προγραμματίσει ο Δήμος και το Γραφείο Αστικής Πανίδας του.

Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή 10 Οκτωβρίου για να γιορτάσουμε μαζί με τα τετράποδα μέλη της οικογένειά μας. Προσοχή στη βόλτα και στις εκδηλώσεις τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας για τη δημόσια υγεία, αλλά και τα μέτρα προστασίας του ζώου μας (λουρί, φίμωτρο εάν χρειάζεται κτλ).

Ηράκλειο Αττικής

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε και εδώ

Και βέρσιον για τους γατο-ιδιοκτήτες:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU