Ηράκλειο Αττικής – Έρχονται χιόνια, ο δήμος μπαίνει σε επιφυλακή…

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – Έρχονται χιόνια, ο δήμος μπαίνει σε επιφυλακή…

Οι μετεωρολόγοι μας προετοιμάζουν για ένα παγωμένο ή και χιονισμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική, με αποτέλεσμα οι δήμοι να προετοιμάζονται σχετικά.

Ο δήμος Ηρακλείου εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του τίθεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Θα μοιραστεί αλάτι, όλα τα απαραίτητα οχήματα του δήμου θα είναι σε επιφυλακή, ενώ οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του δήμου σε συγκεκριμένα τηλέφωνα.

Τέλος, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) όπως πάντα σε τέτοιες περιστάσεις θα είναι ανοικτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Ηράκλειο Αττικής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αττική. Αρχικά από το πρωί της Παρασκευής 21 μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου (με επέκταση και τις επόμενες ημέρες εάν χρειαστεί) όλες οι εμπλεκόμενες δημοτικές υπηρεσίες θα είναι σε 24ωρη επιφυλακή και στη διάθεση του δημότη για όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει. 

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 21/1, 9.00 το πρωί με 16.00 το απόγευμα, όσοι κάτοικοι της πόλης επιθυμούν να προμηθευτούν προληπτικά αλάτι θα μπορούν να το κάνουν στις δημοτικές εγκαταστάσεις επί της οδού Καλαβρύτων. Ομοίως και το Σάββατο 22/1 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Ο Δήμος θα μοιράσει από την Παρασκευή το πρωί αλάτι σε όλες τις δημόσιες δομές (σχολεία, εκκλησίες, Αστυνομικό Τμήμα κτλ)

Το Σάββατο 22/1, ημέρα που σύμφωνα με τις προβλέψεις είναι πιθανό να υπάρξει χιονόπτωση, όλα τα απαραίτητα οχήματα του Δήμου (εκχιονιστικά, φορτωτές, αρπάγες κτλ) θα βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σε επιφυλακή.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 210 2830 374 και 210 2849 411 καθώς και με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δημήτρη Δημητρόπουλο στο κινητό τηλέφωνο 6930 071 372. Επιπλέον, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά όλο το Σαββατοκύριακο.

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) όπως πάντα σε τέτοιες περιστάσεις θα είναι ανοικτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος».

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής: Οι τελευταίες εξελίξεις στα ακίνητα – Κτηματολόγιο – Αγορές – Ενοίκια

Νέα Ιωνία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU