Καρκίνος παχέος εντέρου – Εξετάσεις από το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Ηρακλείου Αττικής

Πίνακας Περιεχομένων

Καρκίνος παχέος εντέρου – Συνεργασία με διαγνωστικό κέντρο

Στην πανελλαδική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, που οργανώνει αυτή την εποχή το ΕΔΔΥΠΠΥ συμμετέχει το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Ηρακλείου Αττικής και σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Βιοϊατρική (Μελίνας Μερκούρη 34, Νέα Ιωνία) δίνει την ευκαιρία σε όσους Ηρακλειώτες το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο έλεγχο ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης κοπράνων σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, εντελώς δωρεάν δε για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στο 2102826924 ή με mail στο kepygeiasirakleio@gmail.com για να λαμβάνουν το παραπεμπτικό τους.

Καρκίνος παχέος εντέρου

Καρκίνος παχέος εντέρου – Πρόληψη

Τις εν λόγω εξετάσεις είναι αναγκαίο να τις κάνουν, κυρίως, τα άτομα ηλικίας από 50 έως 75 ετών. Ο πλέον εύκολος και απλός τρόπος να έχουν οι πολίτες μια σωστή εικόνα για το ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουν για την πρόληψη της Υγείας τους, ανάλογα με την ηλικία και το ιστορικό τους, είναι το προφίλ Υγείας, η online πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει το ΕΔΔΥΠΠΥ για τα ΚΕΠ Υγείας της χώρας. Εκεί, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και, προσωποποιημένα πια, να ενημερώνεται έγκαιρα για το ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει ανά πάσα στιγμή, αλλά και για τα τακτικά, προσφερόμενα προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.

Η διαδικασία είναι απλή: μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση και, ακολούθως, ΚΕΠ Υγείας Το Προφίλ Μου, συμπληρώνουμε την φόρμα εγγραφής, δημιουργούμε το δικό μας προφίλ Υγείας και, πλέον, έχουμε αυτόματη πρόσβαση και ενημέρωση για δράση όπως η παραπάνω.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία προσλήψεις 4μηνιτών στο δήμο Νέας Ιωνίας – Οι ειδικότητες και τι αφορά

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU