ΚΕΜΙΠΟ – Νέα Ιωνία: Σε δράση! Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού

Πίνακας Περιεχομένων

ΚΕΜΙΠΟ – Νέα Ιωνία: Σε δράση! Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Νοεμβρίου του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού του δήμου Νέας Ιωνίας. Όπως αναφέρεται “Για τον μήνα Νοέμβριο, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις και επισκέψεις στα Μουσεία μας:

  • Παρουσιάσεις βιβλίου «Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821»:

– Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, στην Ελευσίνα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ελευσίνας,  στο Ξενοδοχείο «ΕΛΕΥΣΙΝΑ» και ώρα 7 μ.μ., με ομιλητή τον Αρχάγγελο Γαβριήλ (Ιστορικό, Αρχαιολόγο, επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)

– Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στη Καλαμάτα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Λουκά Π. Χριστοδούλου, (Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)

ΚΕΜΙΠΟ
ΚΕΜΙΠΟ – Νέα Ιωνία: Σε δράση! Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού
  • Επισκέψεις στα Μουσεία μας με προβολή εικονιστικού υλικού για την ιστορία της πόλης:

-Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, το Εργαστήρι «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ». (Το “Μαργαρίτα” είναι ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επαγγελματικής Άσκησης για νέους και νέες με νοητική  υστέρηση).

 – Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, το Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών.

 – Την Δευτέρα 22 και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, το 1ο Λύκειο Ν. Ιωνίας.

Θερμή παράκληση οι προσερχόμενοι να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν την ημέρα των εκδηλώσεων-επισκέψεων. Να θυμάστε προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των άλλων. Φοράμε μάσκα, κρατάμε τις αποστάσεις και πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας”.

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων – Προχωρά ακάθεκτη η Κεραμέως την ώρα που καλπάζει η πανδημία

 

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU