Νέα Ιωνία – «Αγία Όλγα»: Ανακοίνωση “καταπέλτης” κατά της διοίκησης από τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία – «Αγία Όλγα»: Ανακοίνωση “καταπέλτης” κατά της διοίκησης από τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Με μία σημερινή ανακοίνωση “καταπέλτη”, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. ) ζητά την απομάκρυνση του διοικητή του «Κωνσταντοπούλειου» νοσοκομείου («Αγία Όλγα») προειδοποιώντας για πλήρη διάλυση του νοσοκομείου, στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό.

Διαβάστε σε ανάρτηση του zonews.gr τι είχε προηγηθεί:

Νέα Ιωνία: Μαζικές παραιτήσεις υγειονομικών στο «Αγία Όλγα»;

Νέα Ιωνία

Δείτε και εδώ

Η ανακοίνωση της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

«Η κατάσταση στο «Κωνσταντοπούλειο» νοσοκομείο Νέας Ιωνίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εκτός από τα προβλήματα τραγικής υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, που είναι κοινά για όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερο πρόβλημα στο «Κωνσταντοπούλειο» αποτελεί η απαράδεκτη αυταρχική συμπεριφορά του διοικητή (πειθαρχικές ποινές ενάντια σε εργαζόμενους με ασήμαντες αφορμές, παραβίαση των κανόνων ακόμα και του ίδιου του υπουργείου Υγείας περί καραντίνας και αναρρωτικών αδειών, ευνοιοκρατία και μεροληψία υπέρ λίγων συγκεκριμένων διευθυντών ενάντια στην πλειοψηφία των γιατρών και των τμημάτων του νοσοκομείου, κλπ) που έχει ωθήσει σε παραιτήσεις πολλούς ειδικευόμενους γιατρούς Χειρουργικής και Παθολογίας.

Όπως εκτίμησαν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σε μαζική συνέλευση που καλέστηκε από το σωματείο τους στις 5/1/22 παρουσία εκπροσώπων ΕΙΝΑΠ, ΟΕΝΓΕ και ΙΣΑ, αυτή η κατάσταση πλέον κρίνεται μη αναστρέψιμη αφού έχει εξαντληθεί κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον συγκεκριμένο διοικητή.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των γιατρών και των λοιπών εργαζόμενων του «Κωνσταντοπούλειου» νοσοκομείου νια ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό και υποδομές καθώς και για απομάκρυνση του διοικητή ο οποίος δημιουργεί προβλήματα αντί να επιλύει και παρεμποδίζει την λειτουργία του νοσοκομείου αντί να την διευκολύνει

Αν δεν ανταποκριθούν ο υπουργός κ. Πλεύρης και η αν. υπουργός κ. Γκάγκα, αναλαμβάνουν ακέραια την ευθύνη για την πλήρη διάλυση του νοσοκομείου».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU