Νέο επιστημονικό κέντρο «O Κόσμος του Λόγου» στην Αλσούπολη

Tα εγκαίνια του νέου Επιστημονικού Κέντρου «O Κόσμος του Λόγου» πραγματοποιήθηκαν στην Αλσούπολη Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Κόσμος του Λόγου αποτελεί ένα σύγχρονο Διεπιστημονικό κέντρο Διάγνωσης, Αξιολόγησης και Θεραπευτικής Παρέμβασης που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτική γονέων, Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Δημιουργήθηκε με αίσθημα ευθύνης από την επιστημονικά υπεύθυνη Λογοπεδικό MSc Ειρήνη Ψαλλίδα και απαρτίζεται από τη Διεπιστημονική Ομάδα που αποτελείται από Παιδοψυχίατρο, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγο, Εργοθεραπευτές και Ειδικό Παιδαγωγό.

Τα θεραπευτικά προγράμματα είναι εξατομικευμένα αλλά και ομαδικά ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Παράλληλα υλοποιούνται εργαστήρια θεατρικής αγωγής και θεραπευτικής yoga.

Βασικό μέλημα είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση της ευρύτερης κοινότητας. Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και ημερίδες που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU