Ο Νίκος Μπαρμπούνης καταγγέλλει το δήμο Ηρακλείου ότι του αρνείται να καταθέσει στεφάνι

Πίνακας Περιεχομένων

Ο Νίκος Μπαρμπούνης καταγγέλλει το δήμο Ηρακλείου ότι του αρνείται να καταθέσει στεφάνι

Ο Νίκος Μπαρμπούνης καταγγέλλει το δήμο Ηρακλείου ότι του αρνείται να καταθέσει στεφάνι. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο δήμος Ηρακλείου αρνήθηκε το δικαίωμα κατάθεσης στεφάνου στο Νίκο Μπαρμπούνη με την δικαιολογία ότι δεν υφίσταται νομικά Δημοτική Παράταξη, την οποία και να εκπροσωπεί! Επιπλέον, δεν αναγνώρισε ούτε το δικαίωμα του ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος από τους δημότες του Ηρακλείου να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.

Ο Νίκος Μπαρμπούνης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το Γραφείο Δημάρχου και το Γραφείο Τύπου απεστάλη πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με το θέμα της κατάθεσης στεφάνων και στον κ. Μπαρμπούνη. Τηρώντας την προκαθορισμένη χρονική διορία ο κ. Μπαρμπούνης επικοινώνησε την πρόθεσή του να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των πεσόντων καταθέτοντας στεφάνι και εκπροσωπώντας έτσι τη Δημοτική Παράταξη, της οποίας ηγείται.  Να σημειωθεί εδώ ότι το κόστος του στεφανιού δεν επιβαρύνει το Δήμο, παρά τον κάθε έναν ιδιωτικά.

Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία το αίτημα του κ. Μπαρμπούνη απορρίφθηκε! Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα  δεν έχει κατατεθεί πράξη σύστασης Δημοτικής Παράταξης.

«Η αλήθεια είναι ότι καμιά έκπληξη δεν μου προκάλεσε η συγκεκριμένη αντίδρασή από πλευράς του Δημάρχου. Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου εκπροσωπώντας τη δημοτική μας παράταξη θα είμαι εκεί και θα καταθέσω στεφάνι.  Χωρίς επισημότητες, χωρίς αναγγελίες και τυμπανοκρουσίες  θα είμαστε εκεί για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους δικούς μας ήρωες!

Στη μνήμη της Ηλέκτρα Αποστόλου, του  Παναγιώτη Γκόβα, του Προκόπη Κατσούλη, του Παναγιώτη Μικρόπουλου, του Γιάννη Μπομποτίνου, του Κώστα Ωραιόπουλου, των συντρόφων τους αλλά και κάθε γυναίκα και κάθε άντρα που αντιστάθηκε στο ναζισμό και το φασισμό και πολέμησε με το όλο του το είναι για τη Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία δεν φιμώνεται κύριε Δήμαρχε!», σημειώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Νίκος ΜΠαρμπούνης.

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής”

 

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Παρελάσεις μπάχαλο – Τα υπουργεία πετάνε το «μπαλάκι» στους δήμους και στις περιφέρειες – Τι γίνεται σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU