Προσυμπτωματικός έλεγχος Περιφέρεια Αττικής – Συνάντηση εργασίας για το Βόρειο Τομέα

Πίνακας Περιεχομένων

Προσυμπτωματικός έλεγχος – Με συμβολική σημασία

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διαδικτυακή συνάντηση εργασίας του Βορείου Τομέα για το πρόγραμμα πρόληψης και προσυπτωματικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. Η συνάντηση του Οκτωβρίου είχε ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία καθώς ο μήνας που διανύουμε είναι ο μήνας της ενημέρωσης και της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Προσυμπτωματικός έλεγχος
 

Οι εκπρόσωποι των δήμων παρουσίασαν τις δράσεις και τα προγράμματα υγείας που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως γυναικολογικούς ελέγχους (μαστογραφίες, τεστ παπ), καρδιολογικούς ελέγχους, ορθοπαιδικούς ελέγχους κ.α. αλλά και προγράμματα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Στα ΚΕΠ Υγείας

Οι δράσεις αυτές που υλοποιούνται μέσω των ΚΕΠ Υγείας δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες με απλό τρόπο να προασπίσουν την υγεία τους, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη προειδοποίησή τους και υιοθετώντας αποτελεσματικές για την υγεία τους συμπεριφορές.

 

«Εργαζόμαστε όλοι μαζί με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα Πρόληψης και Προσυμπτωματικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, κάνοντας πράξη το όραμα του Περιφερειάρχη για μια πρότυπη Περιφέρεια Υγείας», ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γ. Κεχρής, οι επιστημονικοί συνεργάτες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, εκπρόσωποι των Δήμων και ο Συντονιστής του Προγράμματος, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής Νέα Ιωνία – Ποιο είναι το «πλάνο» για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης

 

Δείτε επίσης:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU