Συμβάντα με τη Βάντα –Βενζίνη ή κεταμίνη; Πες κι εσύ Νικόλα…

Πίνακας Περιεχομένων

Συμβάντα με τη Βάντα –Βενζίνη ή κεταμίνη; Πες κι εσύ Νικόλα…

Συμβάντα με τη Βάντα***Ε τι; Άμα είναι να αρχίσουμε τα «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα» να βάλουμε κι εμείς τα δικά μας τα διλήμματα ρε αδελφέ, γκώσαμε στο σανό πια!

***Πού εδώ ρημάζει το σύμπαν κι απ’ το πρωί ως τα βράδυ όλη η έννοια στα κανάλια είναι η σκοτεινή πορεία της κεταμίνης.

***Για τη σκοτεινή πορεία της βενζίνης να μας πεις Νικολάκη…

***Εμ, έτσι τα παίρνεις βέβαια τα βραβεία για την προσφορά στη δημοσιογραφία (κι άσε τις πετσοχρηματοδοτήσεις)…

***Η οσφυοκαμψία καταπονεί λίγο τη μέση αλλά είναι βάλσαμο για το… στομάχι κάθε  Γκρούεζα.

***Πάει ο άλλος ο ηλιοφώτιστος, λέμε τώρα τυχαίο παράδειγμα, στον πλανητάρχη να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα, άκουσες εσύ τίποτα; Τουρκία γιοκ… Ούτε απ’ τον έναν και ούτε φυσικά απ’ τον… Μπαϊντενόπουλο.

***Ανέβηκε στο Κογκρέσο, είπε κάτι αβαβά χαιρέτα μου τον Πλάτωνα και για την έξοδο του Αζοφλογγίου (που ‘σαι ρε Καραϊσκάκη με τα καντήλια σου!) του ρίξανε πέντε γαρδένιες κι ένα πατ-πατ στην πλάτη, του φορτώσανε από πάνω και δυο οκάδες F-35 4 δις!!!(στα ύψη έχουνε πάει κι αυτά τα σκασμένα, τύφλα να ‘χουν οι μελιτζάνες)…

***Ε τι; Απ’ την τσέπη του θα τα πληρώσει;

***Ζωάρα ο Γκρουεζάκης … μόστραρε κι η υπέρκομψη το χαϊμαλί, μοστράρανε και τις θυγατέρες για μπιζνο-νυφοπάζαρο, φάγανε, ήπιανε, χορέψανε, νταχτιρντιστήκανε…

***Κι άντε τώρα να κυνηγάς εσύ τους Τούρκους που σε λίγο θα πετάνε πάνω απ’ την Ακρόπολη μαζί με τον πληθωρισμό και… τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Κυριάκου…

***Μα τι ζωάρες είμαστε κι εμείς!

***(Καλά όχι ότι κι οι Τούρκοι πάνε πίσω, στα μπακάλικα τους έχουν περάσει αντικλεπτικά στα τυριά κι αυτοί χορταίνουν με προγονικό τρισδιάστατο μεγαλείο στην Άγια Σοφιά!!! Μια χούφτα αντιπαλεύουν κι εκεί και τους τρώει το ξυλίκι!)

***Πού θα πάει ρε φίλε μου αυτή η αμάσητη κατάποση του λαού;

*** Ότι τι δηλαδή; Τα πήραν ξάφνου οι Ιρανοί και λένε δεν πα’ να την πέσουμε στα ελληνάκια που μας είχαν ξεφτιλίσει Μαραθώνα Σαλαμίνα, να δουν τι εστί πετρέλαιο;

***Τους τσουρνέψαμε ή όχι επειδή το ‘πανε οι Μπαϊντενοπουλαίοι  800 οκάδες πετρέλαιο απ’ το πλοίο τους στην Κάρυστο (και το δώσαμε στους Μπαϊντενοπουλαίους;)

***Δηλαδή τι να κάνανε; Αυτοί τουλάχιστον φάγανε την ήττα Μαραθώνα-Σαλαμίνα αλλά παραμείνανε κυρίαρχο κράτος, όχι σαν μερικούς-μερικούς εθνικά υπερήφανους μεν, προτεκτοράτους δε

***Πες κι εσύ Νικολάκη, όχι μόνο κεταμίνη – κεταμίνη… τη βαρέθηκα.

***Εντάξει για την Ουκρανία μην πεις… Χοντρό!

***(Κι εγώ έλεγα ρε Βλαδίμηρε δεν τους έστριβες απλά τη στρόφιγγα να τα δούνε όλα οι Ευρωπαίοι; Τι το βουτάς το τανκς και μπουκάρεις και σπαράζουν μάνες και παιδιά; Απολύτα, μα απόλυτα καταδικαστέο)

***(Αχ…ας όψονται αυτοί που χαιρόντουσαν ότι έπεσε το αντίπαλον δέος και τους έσκασε η ενδοκαπιταλιστική χαστούκα!)

***Άκου ρε Νικολάκη όμως τι διαβάζω και δεν ακούω απ’ τα χειλάκια σου… Ότι γίνονταν και γίνονται  πογκρόμ καιρό ενάντια ρωσόφωνων και ελληνικής καταγωγής πολιτών στο Ντονμπάς κι εμείς στέλνουμε όπλα στον Ζεφέρλσκι… συγγνώμη Ζελένσκι.

***Εντάξει, πώς να το πεις αυτό; Δε λέγεται. Άσ’ το… Δώσε τίποτα διαφημίσεις να βγάλεις εσύ τη χρονιά σου να δώσετε και καμιά ψωροεπιταγή στο τυχερό πόπολο να πληρώσει ένα μήνα ΔΕΗ.

***(Ή να στείλει στο φοιτηταριό του στο ΑΠΘ κάνα ψιλό, να καβατζάρει κάνα malox,- για αντιασφυξιογόνα μάσκα ή πόσο μάλλον, λεμόνια δεν παίζει, απλησίαστα και τα δύο!-)

***Πανάκριβη πια κι αυτή η Δημοκρατία στα Πανεπιστήμια! (και τέρμα οδυνηρή… ξέρεις τι σημαίνει να σου σπάει η άνω γνάθος; Να μη σου τύχει! Χειρότερο κι απ’ το να σκοντάψεις σε ζαρντινιέρα!)

***Και ύστερα απ’ όλα αυτά… ήρθαν κι οι πίθηκες. Ε συγγνώμη!… Έλα ευλογειά σου τώρα!

 

ΥΓ1: Το ότι μετά από την ομιλία Κυριάκου έγινε η πρώτη δημόσια συζήτηση για ufo στο Κογκρέσο εγώ θα το πω σύμπτωση και όχι την πραγματική ατζέντα που προώθησε. (Κάτσε μην παραχωρήσουμε και τον Υμηττό για διάδρομο προσγείωσης!)

ΥΓ2: Γιατί γελάτε κύριοι;

ΥΓ3: Έλα μου ντε!

Πετιλόν for President

Βάντα Κακιοπούλου

Κάπου άλλου

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Πώς τους πετσόκοψες ρε Λύτρα;

Συμβάντα

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU