Συμβάντα με τη Βάντα – Mpazoo and the (human) zoo

Πίνακας Περιεχομένων

Συμβάντα με τη Βάντα – Mpazoo and the (human) zoo

Συμβάντα με τη Βάντα***Πάει κι ο Μπαζού ο χιμπατζάκος… 15 χρόνια κάγκελα και pole dancing προς τέρψιν του… φυσιολατρικού κοινού, τον πηδάς τον φράχτη με τα ηλεκτροφόρα; Τον πηδάς και ελευθερία ή θάνατος αδερφέ!

***Τώρα γιατί  θάνατος… Ε, ας εξηγήσει το «ανώτερο» ανθρώπινο είδος που μπουζούριασε και τον Μπαζού και τ’ αδέλφια του και τα ξαδέλφια γιατί δε μπόρεσε να τα προστατέψει κι αυτά και το φυσιολατρικόν κοινόν και διάλεξε να σκοτώσει.

***(Κι ας μας πει και για τα δυο τζάγκουαρ που φύγανε πριν από τρεισήμισι χρόνια κι αυτά αδιάβαστα, ένεκα η ασφάλεια των παρευρισκομένων στο θανΑττικό Πάρκο!)

***Συνελήφθη ο φροντιστής που πυροβόλησε τον alpha male (πάει το «σαν το σκυλί στ’ αμπέλι», από δω και στο εξής «σαν τον Μπαζού στον πάρκινγκ») και μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

***Θα μου πεις εδώ αφήσανε ελεύθερο τον Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξη… στον Μπαζού θα κολλήσουμε;

***Κι άντε να αμφισβητήσεις τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης…

***Οι άλλοι δυτικοί «πολιτισμένοι» δικαστές ξανανοίξαν το σφαγείο των (παράνομων πλέον) αμβλώσεων, εν έτει 2022. Αμέ! Γιατί θα μασήσουν; Ποια αυτοδιάθεση ωρή βίγκαν μπαχαλοσατανίστρια;

***Καλώς ήρθε το 1922..

***(Και μη μου πεις αυτά συμβαίνουν μακριά…τα «καλά» παραδείγματα για πότε φτάνουν στην πόρτα σου ούτε αχ δε θα πεις!)

***(Άσε που αρχίζεις με τις αμβλώσεις, μετά πας στην αντισύλληψη, μετά ντουγρού ΛΟΑΤΚΙ, και για πότε διώκονται οι Σκορπιοί κι οι Υδροχόοι ούτε που το παίρνεις μυρωδιά!)

***Άει σιχτίρ αρχίσαμε να ανατριχιάζουμε με τις κρεμάστρες στη ντουλάπα! Ποιο αγέννητο παιδί κύριος; Για το γεννημένο να μου πεις και να φροντίσεις πρώτα ως εξουσία!

***Τραγικά πράγματα. Προς τα πίσω ολοταχώς! Ως κι ο Prime Minister GR σου λέει is really troubled by the decision of the U.S. Supreme Court. Major step back, σου λέει for the women’s rights…Κι η minister Kerameos, επίσης: «Πρωτοφανής οπισθοδρόμηση στις κατακτήσεις των γυναικών»…

***(Φαντάσου δηλαδή τσουτσούριασαν οι άνθρωποι που οργάνωσαν πέρσι τον Απρίλη το «Συνέδριο Γονιμότητας: Τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα; ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ;», ή που πήγαν να βάλουν στα γυμνάσια την προγεννητική αγωγή και τη θεωρία του αγέννητου παιδιού!)

***Really troubled λέμε…

***Για τα οικονομικά πάλι not troubled. Εντάξει, χρωστάνε 12,7 εκατομμύρια ευρώ ως υπουργικό συμβούλιο. Μαζί με τον Prime Minister (κοντά ένα τριακόσια) αλλά…

***νταξ…

***(Και δεν μιλάμε για το κόμμα συνολικά με τα –πλέον- 381 εκατ. και πάνω, αυτό είπαμε θα λυθεί με το κόψιμο των εσπρέσο μια φορά τον μήνα απ’ τους ΝεοΔημοκράτες συνδρομητές).

***Που τις βρίσκουν ρε φίλε αυτές τις αγαπησιάρες τράπεζες που σε πάνε με το μαλακό;

***Πέθανε κι ο θείος Γιώργος (Τράγκας) και δε μπορώ να πάρω τεχνογνωσία…

***(Και τον ήθελα και για κάνα μεσίτη στο Μονακό, γκαρσονιερούλα έστω, στον ακάλυπτο, ίσα να ακούω τον Λεκλέρκ να τελικιάζει τη Ferrari!)

***Τι να με κάνεις; Έχω κι εγώ το ίρτζι μου ρε παιδί μου… την F1. Καμώνομαι… πώς το λένε, τάχα μου ανοίγει το drs και πάω καβάλα στ’ άλογα. Για πάρτη μου όμως, όχι να με βλέπουν και να γίνομαι ρεντίκολο σαν τα Mad Awards…

***Σήμερον: Ο Καραγκιόζης γκάκστα… Οι μισοί απ’ τα… γκέτο της Κηφισιάς, οι άλλοι μισοί με τα τατού να κρύβουν το σημάδι απ’ το ταγάρι (ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ στο ταγάρι!), που πα’ ρε Καραμήτρο μαδαφάκα…

***Έλα μπροζ να κουλάρουμε λίγο… Βλέπουν και πιτσιρίκια, σας ακολουθούν και πιτσιρίκια… κι αν, λέω αν, ακολουθούνε κι οι γονείς τους τη Λατινοπούλου, βάλε τώρα τι θα προκύψει κι αν θα ξημερώσει άσπρη μέρα ποτές…

***Κι όχι τίποτα άλλο λείπει κι ο Λιγνάδης να προστατέψει το ελληνικό πνεύμα, τον πολιτισμό και το μήνυμα κατά της βίας ειδικά απέναντι στα ζώα, αν και συνεχίζει βέβαια τις θαυμάσιες παραστάσεις από το εδώλιο του κατηγορουμένου.

***(Αλήθεια τώρα; Είπε στην απολογία του: «Για να σας περιγράψω πόσο κατά των βιασμών είμαι, να σας πω ότι έχω δει γάτο να είναι πάνω από γάτα και την κλώτσησα. Το ξέρω ότι είναι κακούργημα αλλά είμαι τόσο κατά της βίας»;!!! )

***Θα μου πεις, εδώ αφήσανε τον Κορκονέα…

***Άντε να αφήσουνε και το μισό Αιγαίο στ’ αδέλφια μας τους Τούρκους γιατί ο Ερντογάν με τη ζούλια που τον έχει πιάσει με τον Κυριάκο θα φτάσει να ζητήσει και το Ιόνιο!

***(Δεν ξέρω μήπως το ΄κανε κιόλας τώρα που τα ξαναβρήκε με τον… Μπαϊντενόγλου μετά τα Φινλανδο-Σουηδικά παζάρια!)

***Άκου Turkaegean!!! Απ’ τις 15 Δεκέμβρη ΄21 έχει κατοχυρωθεί σου λέει απ’ την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο όρος «Τούρκικο Αιγαίο» τώρα ξυπνήσαν τα δικά μας χαϊβάνια…

***Βάστα Τούρκε να γεμίσω αφερίμ…

 

 

Στάσου μύγδαλα (7)

Βάντα Κακιοπούλου

Κάπου αλλού

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Βενζίνη ή κεταμίνη; Πες κι εσύ Νικόλα…

Συμβάντα

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU