Ρένα Δούρου: Οπισθοδρόμηση ο ΠΕΣΔΑ της Διοίκησης Πατούλη

Η Ρένα Δούρου επικεφαλής αντιπροσωπείας της Δύναμης Ζωής, αποτελούμενης από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρ. Καραμάνο, τον πρώην Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Κ. Παπαχρυσοβέργη, το πρώην μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Α. Βρούστη και τον Κ. Μπούκα, μέλος του Συντονιστικού της Παράταξης, είχε χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκο Τράκα καθώς και τα μέλη Αλ Βαλσαμή, Γ. Χρυσανθακόπουλο, Χρ. Ευθυμίου, Ν. Κρέτση, Σπ. Κωνσταντά, Γ. Μαγιάκο, Στ. Τσουμέα, Γ. Τσούνη.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνάντησης βρέθηκε η ενημέρωση ενόψει του νέου ΠΕΣΔΑ που προωθεί η Διοίκηση Πατούλη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο ΠΕΣΔΑ της νυν Διοίκησης της Περιφέρειας αποτελεί οπισθοδρόμηση, δεν υπηρετεί την ανακύκλωση, πλήττει τους Δήμους και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, προωθεί την καύση, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον συγκεντρωτισμό, διαιωνίζει τη λειτουργία της χωματερής της Φυλής, δεν προβλέπει συγκεκριμένες χωροθετήσεις, κ.α..

 

Η Δύναμη Ζωής έχει εγκαίρως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για τον συγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ όσο και  για τον χορό των εκατομμυρίων με πλήρη αδιαφάνεια στον ΕΔΣΝΑ. Ενδεικτικά η αναλυτική απάντηση της Δύναμης Ζωής στη νυν Διοίκηση, τον Σεπτέμβριο του 2021 εδώ : “Η πλήρης απάντηση της Δύναμης Ζωής στη Διοίκηση της Περιφέρειας για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων της Αττικής”. Παράλληλα στις 19 Απριλίου 22 η Δύναμη Ζωής έθεσε το μείζον θέμα της νέας σύμβασης του Αποτεφρωτήρα του ΕΔΣΝΑ : “Φωτογραφικοί διαγωνισμοί, χορός εκατομμυρίων και στο βάθος καύση: το δόγμα της Διοίκησης Πατούλη και στην περίπτωση του Αποτεφρωτήρα του ΕΔΣΝΑ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU