Συμβάντα με τη Βάντα – Εκτσογλανίστε γιατί χανόμαστε

Πίνακας Περιεχομένων

Συμβάντα με τη Βάντα – Εκτσογλανίστε γιατί χανόμαστε

Συμβάντα με τη Βάντα***Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Ο Λιγδάνης είναι όξω…(Όξω βρε όλοι σας!)

***Το αφήνω, θα το πιάσω μετά.

***Ας αρχίσουμε από τα βασικά part two: Τα τσογλάνια ήταν ελληνόπουλα από καλή οικογένεια σπουδαγμένα σε Γαλατά και Προύσα (Χάρβαρντ της εποχής) οπού όσα αρίστευαν (εντάξει τότε δεν τα πληρώναν τα πτυχία) επέστρεφαν κι έπαιρναν πολιτικά και στρατιωτικά αξιώματα φτάνοντας μέχρι πασάδες και μπέηδες!

***Τι μου θυμίζει… τι μου θυμίζει…

***Εντάξει βέβαια με την πάροδο του χρόνου η λέξη ξέπεσε και σημαίνει πλέον τα… παλιόπαιδα τα τόσο ατίθασα και βλαπτικά για τη δημόσια ζωή που έσπευσε να τα στηλιτεύσει πρώτος ο Βενιζέλος (Βαγγέλη λείπεις!!!) το 2013 εισάγοντας τον νεολογισμό «εκτσογλανισμός» στην πολιτική ορολογία και βάλλοντας κατά του Τσίπρα (εννοείται).

*** Κυριάκο εσύ γιατί μπλέκεις μ’ αυτές τις έννοιες; Διώξτε τους λογογράφους σας εκεί στη Συγγρού, σας σκάβουν το λάκκο… τα τσογλάνια. Εντάξει να πολώσετε, εκλογές έρχονται αλλά το παρατραβάτε ρε παιδί και θα ‘ρθει τ’ ανάποδα!

***Εκτσογλανισμός δεν είναι το βατραχοπέδιλο που πέταξε ο Βερναρδάκης για την Κεραμέως που στο κάτω-κάτω ζήτησε και συγγνώμη… (Κι εσείς στην Κουμουνδούρου κάντε κάνα ταχύρυθμο τι λέγεται και τι δε λέγεται γιατί έρχονται κι εκλογές!)

***Εκτσογλανισμός (του χειρίστου) είναι να συνδέεις το βατραχοπέδιλο με τον εμπρησμό στον Real FM, τάχα μου ότι τον έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ…

***Κάπου ώπα δηλαδή… Εντάξει, είπαμε, (συ είπας) ότι σου θυμίζει τον Ανδρέα ο Αλέξης αλλά μην αρχίζουμε τα μητσοτακέικα να τον βγάλουμε και 17 Νοέμβρη (Επίτιμε, λείπεις!!!)…

***Εκτσογλανισμός είναι ο Συρίγος (υφυπουργός Παιδείας σου λέει!) να ξερνάει ανερυθρίαστα ακροδεξιές παραμύθες για την «πολιτική μυθολογία» του Πολυτεχνείου και του αντιδικτατορικού αγώνα!

***Δηλαδή οι Χρυσαυγίτες τι θα πούνε προεκλογικά δηλαδή;

***Γιατί έτσι όπως πάμε και αυτοί θα βγούνε!

***Ο Λιγδάνης σου λέει έξω! Με αναστολή; Με αναστολή… αλλά έξω!!! Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι χαλαρά με την πρώην Υπουργό Σελήνη!!!

***Η Δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε!!! Έτσι δήλωσε εμφανώς δικαιωμένος ο βιαστής ανηλίκων. Ε να, τέτοια είναι η Δικαιοσύνη, βράχος!!! (Γι’ αυτό σου λέω μη δω κάνα Κορκονέα σε ψηφοδέλτιο!)

***Επίσης είπε ότι μετά από ενάμισι χρόνο ήρθε η ώρα του να μιλήσει, να απαντήσει (και όλα τα εις –ήσει είναι που φοβάμαι εγώ, αλλά όχι η Δικαιοσύνη ως φαίνεται).

***Η καλύτερη δήλωση όμως ήταν μακράν του τιτανοτεράστιου Κούγια «Για όλες τις πράξεις η τακτική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι ο κ. Λιγνάδης είναι αθώος. Τον καταδίκασε ένα μέρος των ενόρκων» και επίσης «Σήμερα η τακτική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι ήταν κατασκευή και σκευωρία»!

***Ε και όπου η λέξη «σκευωρία»… μετά την έπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ (εννοείται)!

***Ντουέτο είπαν το ρεφρέν ότι θα αθωωθεί στο Εφετείο (ε τι!) και χορέψαν ένα εκτσογλανισμένο εύθυμο ροκενρολάκι 3/4…

***Την ίδια ώρα στη Βουλή η Κεραμέως εκτσογλάνιζε την παιδεία και «όλοι μαζί μπορούνε» την υγεία, την εργασία, το ασφαλιστικό, την…την.. την..

***A, δεν αντέχω άλλο. Θέλω διακοπές εδώ και τώρα!

***Θα πάρω τα 27 μου ευρώ απ’ το PowerPass, τρεις φιληνάδες (ρεφενέ ταξί-όχι uber)  και θα πάμε αεροδρόμιο να περιμένουμε τον Μπαρ-Κούλη Prime Minister GR να φωτογραφηθούμε και μετά να γυρίσουμε σπίτι να φάμε κάνα πιτόγυρο των 3 ευρώ, μέχρι εκεί (Πες τα σύντροφε Γραμματέα Κουτσούμπα!)

***Live my myth in Greece…

***(Θα πήγαινα Αλεξανδρούπολη που ‘χω μια θεία αλλά τα USA στρατά σου λέει 7.000 αυγά στην καθισιά τους… Αλληλεγγύη στις κότες! Όχι άλλο αμερικάνικο ζόρι!)

 

Bye-bye UK Prime Minester Βoris!

(Έλα ένας-ένας οι ανέμελοι να αραιώνουμε!)

Βάντα Κακιοπούλου

 

Κάπου αλλού

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Mpazoo and the (human) zoo

Συμβάντα

“Πάει κι ο Μπαζού ο χιμπατζάκος… 15 χρόνια κάγκελα και pole dancing προς τέρψιν του… φυσιολατρικού κοινού, τον πηδάς τον φράχτη με τα ηλεκτροφόρα; Τον πηδάς και ελευθερία ή θάνατος αδερφέ!

***Τώρα γιατί  θάνατος… Ε, ας εξηγήσει το «ανώτερο» ανθρώπινο είδος που μπουζούριασε και τον Μπαζού και τ’ αδέλφια του και τα ξαδέλφια γιατί δε μπόρεσε να τα προστατέψει κι αυτά και το φυσιολατρικόν κοινόν και διάλεξε να σκοτώσει”.

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU