Ζώδια από την Ντάλια – Αύγουστος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Ψυχραιμία Κριοί

Ο μπουρινιασμένος οικονομικός ορίζοντας αυτούς τους καιρούς ισχύει έτσι κι αλλιώς για όλα τα ζώδια ακόμα και της κινέζικης αστρολογίας μη σας πω. Στη δικιά σας περίπτωση ο φετινός Αύγουστος σας καλεί

Ζώδια
Ζώδια Κριός

από τη μια μεριά να διπλοσκεφτείτε πριν ξοδέψετε χρήματα (κι ας είστε σε περίοδο διακοπών) κι από την άλλη να τριπλοσκεφτείτε τις επενδύσεις που θα κάνετε γιατί είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα αποδώσουν.

Και ναι, σωστά μαντέψατε, όταν μιλάμε για επενδύσεις, εννοούμε και τις συναισθηματικές. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες κοντά στον δεκαπενταύγουστο για να πάρετε μια ανάσα διασκέδασης και χαλάρωσης δίπλα σε δικούς σας ανθρώπους και δοκιμασμένες σχέσεις.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα απαιτήσει όλο σας το δυναμικό μιας και οι ρυθμοί στη δουλειά ανεβαίνουν και μαζί τους οι τόνοι (τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι). Αγάντα καπετάνιοι, με λίγη υπομονή και αυτοσυγκράτηση, θα τα βγάλετε πέρα. Μήνας είναι θα περάσει!

(Τip Αυγούστου: Μεγάλες προσδοκίες ή κάλλιο πέντε και στο χέρι; Κάλλιο, κάλλιο!)

 

Ζώδια – Στην πρέσα Ταύροι

Με έναν Ιούλιο να τρέχετε με γκάζι πατημένο θα περίμενε κανείς πως ο Αύγουστος ο παραδοσιακός κιόλας μήνας των διακοπών θα κατέβαζε ταχύτητα, σωστά; Λάθος. Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι έντονοι ακόμα κι

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

αν πρόκειται για διακοπές, οπού εσείς οργανώνετε, μεταφέρετε τα κουβαδάκια στην παραλία και φτιάχνετε και τα κεφτεδάκια για την πλαζ.

Βέβαια, οι γρήγορες ταχύτητες στην καθημερινότητα μπορεί καλά να κρατούν αλλά αυτή τη φορά σας δίνουν έντονη ικανοποίηση μιας και έχετε την αίσθηση ότι παλεύετε για κάτι που αγαπάτε πολύ είτε είναι η οικογένεια, είτε είναι η δουλειά και κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιο σας.

Η χρυσή συμβουλή του μήνα για όλα τα ζώδια αλλά και ειδικά για εσάς είναι να αντισταθείτε στα περιττά έξοδα, που εσάς τουλάχιστον σας ακουμπάει στο θέμα του σπιτιού. Αφήστε τα καινούργια πλακάκια για μετά τον δύσκολο χειμώνα. Εμπιστευτείτε και «ακουμπήστε» στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, έχουν να σας δώσουν πολλά.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Εμπιστευτείτε όμως ακόμη περισσότερο το ένστικτό σας!)

 

Ζώδια – Πάνω, κάτω και πλαγίως Δίδυμοι

Απ’ όλα έχει ο Αύγουστος και σε καλές τιμές. Η είσοδος του μήνα σας βρίσκει σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη για εσάς ψυχολογική κατάσταση. Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, οι εσωτερικές αναζητήσεις,

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

οι ενδοσκοπήσεις, οι απολογισμοί… καλά είναι κι αυτά, για λίγο βέβαια. Ευτυχώς μετά το πρώτο δεκαήμερο ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας και είστε πάλι έτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να καταπλήξετε τα πλήθη.

Οπλιστείτε με χαμόγελο για τις μικροκαθυστερήσεις που θα φέρει η Πανσέληνος και οι γύρω μέρες 12/08 και οπωσδήποτε μην υποκύψετε σε άγχη αυγουστιάτικα. Τα ενδιαφέροντα αρχίζουν από τις 20 του μήνα όταν ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας και σας γεμίζει με ενέργεια, δυναμισμό (αλλά και τεντωμένα νεύρα!)

Ανακαλύψτε τα οφέλη της γυμναστικής (για να ξεσπάτε εκεί) και όπως και να ‘χει φροντίστε το σώμα σας κι ακούστε τι σας λέει, όταν σας το λέει. Τα φιλόδοξα σχέδια σας ήρθε η ώρα να μπουν μπροστά με τη νέα Σελήνη στις 27/08.

(Doctor Tip:Το προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν. Ιπποκράτης. Λέω εγώ τώρα…)

 

Ζώδια – Mόνος μου και όλοι σας Καρκίνοι

Ποιος θα είναι ο καλύτερος σας φίλος τον Αύγουστο; Ο εαυτός σας. Δεν εννοώ φυσικά ότι θα μονάσετε αλλά η αλήθεια είναι πώς το ισχυρό ατού σας θα είστε εσείς. Πρώτα από όλα αποφασίζετε να παραδεχθείτε ότι

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

κάποιες σχέσεις δεν έχουν τίποτα πια να σας δώσουν και ήρθε η ώρα να πάρετε διαφορετικούς δρόμους.

Καλό, υγιές κι ανακουφιστικό εν τέλει. Ανακουφιστικό εξίσου και το ξεκαθάρισμα σε χρέη και λοιπές οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεκινήστε τις διαδικασίες αλλά μετά τις 13 του μήνα και όχι πριν (όχι πριν!). Σε συνδυασμό με το παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς που έρχεται στο φως αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξετε το… δικό σας μαγαζάκι (ή γραφειάκι) ακόμα κι αν είναι στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Για δουλέψτε τη λίγο αυτή την ιδέα, μπορεί να αποδειχτεί κυριολεκτικά χρυσή! (κι αν χρειάζεται και κάνα έξτρα σεμινάριο και καμιά ξένη γλώσσα για να την τρέξετε, ποτέ δεν είναι αργά!)

(Health Tip: Και κόψτε και το τσιγάρο πια, πάφα-πούφα συνέχεια!)

 

Ζώδια – Happy Birthday to you Λέοντες

Να σας χαιρόμαστε και να χαίρεστε κι εσείς αυτό τον βασιλικό Αύγουστο που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο τετράδιο της ζωής σας. Γιατί; Γιατί τώρα ξεκινάνε όλα. Ο μήνας ξεκινάει μεν με ένταση

Ζώδια
Ζώδια Λέων

(ιστορία που έρχεται από τον Ιούλιο) και θα πρέπει να κάνετε μια έξτρα προσπάθεια να μη χιμήξετε σε αφεντικά ή συνεργάτες.

Μερικές μέρες είναι μόνο κι όταν κυλήσουν από τις 11/08 και θα χαλαρώσετε και θα ερωτευτείτε και διακοπές θα πάτε και… και στις 13 του μήνα θα χτυπήσει το τηλέφωνο να σας πουν πώς η πρόταση που έχετε υποβάλει έχει εγκριθεί και το χρήμα (μαζί με τη δόξα) θα εισρεύσουν στο άδειο σας ταμείο.

Τώρα να δούμε ποιοι θα χαρούν με τη χαρά σας και ποιοι είναι πραγματικά φίλοι, όπως και ποιοι θα εμφανιστούν να σας αφαιμάξουν. Κρατήστε δίπλα σας τους πρώτους και σε απόσταση χιλιομέτρων τους άλλους. Με τη νέα Σελήνη 29/08 διεκδικείστε ό,τι σας ανήκει επίμονα, σταθερά αλλά χωρίς διαπληκτισμούς και ρήξεις.

(Tip Πανσελήνου: Ενδιαμέσως 11 με 13/08 κάντε πώς δεν καταλαβαίνετε. Απλό, δοκιμασμένο!)

 

Ζώδια – Κόποις κτώνται Παρθένοι

Οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου δεν υπάρχουν για κανένα ζώδιο φέτος, ας το πάρουμε απόφαση να δούμε πώς θα τη βγάλουμε. Αρχικά μη φοβηθείτε τις αναθεωρήσεις που καλείστε να κάνετε, είναι σημάδι ανοιχτού

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

μυαλού και βήμα προόδου. Κι αφού μιλάμε για πρόοδο καθίστε κάτω και σκεφτείτε τι και πώς θα κάνετε στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 20/08 που ευνοούν οι… συσχετισμοί. Θα μου πεις είναι διακοπές.

Ε και; Δε μπορείτε σκεφτείτε ένα project ανάμεσα στα τσιπουράκια δηλαδή; Μη σας πω ότι θα βοηθήσουν κιόλας. (Μην το παρακάνετε όμως στο μεζέ γιατί θερίζει η χοληστερίνη, το λέει κι η Πανσέληνος στις 12/08).

Τι γίνεται τώρα από τις 20/08 και μέχρι… τον Μάρτιο; (!!!) Ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά για να πετύχετε τον (νέο μετά την αναθεώρηση) στόχο που έχετε επιλέξει. Δε θα είναι πάντα εύκολο ούτε η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πάντα στο ζενίθ, αλλά με επιμονή και οργάνωση το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

(Family Tip: Και από 20/08 παρ’τε και κάνα τηλέφωνο τη μάνα σας!)

 

Ζώδια – Stress and stretch Ζυγοί

Με άγχος ή μη εσείς διακοπές θα πάτε. Θα μου πεις τι διακοπές θα ‘ναι αυτές; Μια χαρά διακοπές. Το άγχος είναι φίλος μας, όπως κι οι Γερμανοί καλή ώρα. Μας κρατάει σε εγρήγορση (λέμε τώρα) και μας κάνει πιο

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

επινοητικούς (επίσης λέμε τώρα). Αφήστε το άγχος εν ολίγοις να κάνει τη δουλειά του κι εσείς κοιτάξτε να απομακρύνετε τις βδέλες που ενδεχομένως έχετε μαζέψει γύρω σας και σας αφαιμάσσουν με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Τα παιδιά θα σας απασχολήσουν σε όλα τα πιθανά σενάρια κοντά στην Πανσέληνο 12/08. Εγκυμοσύνη (προγραμματισμένη ή απρόβλεπτη); Αποτυχία στις Πανελλήνιες και τι κάνουμε τώρα; Πέτυχε στις Πανελλήνιες πού να βρεις φοιτητική γκαρσονιέρα από 1.000 ευρώ;

Όλα παίζουν και τα… παίζετε αλλά η δυσκολία δε θα κρατήσει για πολύ. Από τις 25 Αυγούστου ετοιμαστείτε για πυρετικούς ρυθμούς στον χώρο της εργασίας και φροντίστε ανάλογα την υγεία σας για να μπορέσετε να τους ακολουθήσετε.

(Tip all time classic:  Από τις 20 Αυγούστου dream big αλλά να μην ξεχνάμε και τις βιταμίνες, έτσι;)

 

Ζώδια – Τσέπη ερμητικά κλειστή Σκορπιοί

Με τα μπερδέματα του Ιουλίου θα περάσει το πρώτο δεκαήμερο και του Αυγούστου. Οι ίδιοι άνθρωποι που σας γοήτευσαν, οι ίδιοι άνθρωποι σας απογοήτευσαν και μάλλον σας στοίχισε και οικονομικά όλο αυτό. Και

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

βάλε τώρα πάνω του να κουμπώσει η έντονη τάση του μήνα για ανατροπές και αναθεωρήσεις… να πώς έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του πιο σταθερού ζωδίου σ’ όλο τον κύκλο.

Μην ταράζεστε Σκορπιοί, κανείς δεν είναι κανενός. Φτιάχτε τις βαλίτσες σας, φύγετε για διακοπές πριν ή μετά τη δύσκολη (ομολογουμένως) Πανσέληνο αλλά προσέξτε ένα ή μάλλον δυο, τινά. Αρκετά χρήματα σας έφυγαν… καλό είναι να προσέχετε από δω και πέρα, ακόμα και στις διακοπές και να μην ξανοίγεστε με τζακούζια και σαμπάνιες.

Έρχεται δύσκολος χειμώνας για όλους μας ειδικά εσείς με τον Άρη στους Διδύμους για 7 (και ολογράφως εφτά!!!) μήνες, μέχρι τον Μάρτη του ’23, το πράγμα θέλει σύνεση, πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση και λοιπές τσιγκούνικες δυνάμεις!!!

(Tip it to give it:Με τη νέα Σελήνη 27/08 σύνθημα μας: «Όλοι μαζί μπορούμε»!)

 

Ζώδια – Ανοιχτόμυαλοι Τοξότες

Εκεί που ζώδια και ζώδια (ονόματα δε λέμε) θα δυσκολευτούνε μ’ αυτό τον απρόβλεπτο Αύγουστο που μας έλαχε, εσείς… εντάξει, δεν κάνετε και περίπατο αλλά το διαχειρίζεστε λίγο καλύτερα βρε παιδί μου.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Σημαντικό είναι ότι απ’ την αρχή ξεκινάτε να κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, τόσο σε θέματα δουλειάς (αλλαγή αντικειμένου, ίσως συνεργάτη), όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Πηγαίνετε τις διακοπές σας κι αν πέσετε κοντά στη δύσκολη Πανσέληνο 12/08 θα είστε σχετικά προστατευμένοι αρκεί να μην εμπλακείτε σε «δουλειές» τρίτων, ακόμα και κουτσομπολεύοντας αθώα.

Εξαιρετικά θετική εβδομάδα από 13/08-19/08 με καλά νέα τόσο για τον επαγγελματικό τομέα (με αποκορύφωμα την 18/08 σηκώστε όλα τα τηλέφωνα, διπλοτσεκάρετε τα mails) όσο και τα ερωτικά σας που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας! Από τις 20 Αυγούστου τα κεφαλάκια μέσα, με σύνεση τα έξοδα ακόμα και για το νέο αμόρε!

(Τip και δέος: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πείτε ό,τι είναι πείτε σταράτα αλλά και ευγενικά!)

 

Ζώδια – Αλλαγή εδώ και τώρα Αιγόκεροι

Κι ενώ το πανηγυράκι που άρχισε τον Ιούλιο δείχνει να συνεχίζεται και τον Αύγουστο, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, εσείς δε φαίνεται να πτοείστε και ιδιαιτέρως μ’ όλες αυτές τις ανατροπές και τα

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

απρόβλεπτα. Ποιος ξέρει, ίσως και ένα κομμάτι σας να επιζητούσε κάποια αλλαγή ιδιαίτερα σε επίπεδο καθημερινότητας ή πολύ περισσότερο στα ερωτικά σας. Σχετικά με τα ερωτικά αλλά και σε οποιοδήποτε σενάριο αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας κοντά στις 09/08 γιατί δε θα βγείτε νικητές.

Επίσης κοντά στη δύσκολη Πανσέληνο 12/08 αποφύγετε επικίνδυνες συζητήσεις είτε στη δουλειά είτε στα προσωπικά. Εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερα θετική εβδομάδα 13/08-19/08 και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Από 20/08 και με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους για 7 μήνες η καθημερινότητα θα απαιτήσει όλη σας την ενέργεια τόσο στην εργασία που οι υποχρεώσεις αυξάνονται γεωμετρικά (ευτυχώς κάπως ακολουθούν και οι απολαβές) όσο και στις φροντίδες της οικογένειας.

(Tip ‘πες τώρα!!!:Αντί να γκρινιάζετε, χαράξτε εσείς τις κόκκινες γραμμές σας για να τις σεβαστούν).

 

Ζώδια – Ως πότεν Υδροχόοι

Λίγο ακόμα ωρέ γενναίοι μου. Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του.  Ήταν ένας δύσκολος Ιούλιος, είναι ένας δύσκολος Αύγουστος αλλά τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του το μεγάλο σφυροκόπημα τελειώνει. Λίγο

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

ακόμα υπομονή μέχρι την Πανσέληνο 12/08, με ιδιαίτερη όμως προσοχή από 07/08 ως 12/08 που θα είναι the darkest hour όπου πονάει τον καθένα σας, οικογένεια, δουλειά, υγεία, σχέσεις…

Έχετε πιεστεί για καιρό αλλά κάπως το αντέξατε. Δαγκώστε τα χείλη σας στις 12/08 και κρύψτε τα γυαλικά. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους εκεί που άλλα ζώδια τρέμουν για εσάς αρχίζει η φωτεινή περίοδος με καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας, καινούργια μάτια να τους προσέξετε και να τους εκτιμήσετε και κυρίως όρεξη για ζωή και δημιουργία.

Με τη νέα Σελήνη στις 27/08 ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, να τελειώνετε και μ’ αυτές και να ‘χετε όλο τον χρόνο μπροστά σας μετά για διασκέδαση και χαρά (α! και έρωτα!!).

(Chef Tip: Η ουρά του γαϊδάρου γίνεται νοστιμότατη στο φούρνο με σαφράν και κριθαράκι!)

 

 

Ζώδια – Προσέχουμε για να έχουμε Ιχθείς

Κυρίως προσέχουμε τα λόγια μας (συμπεριλαμβανομένου και του γραπτού και των υπογραφών) και αυτό ισχύει για ολόκληρο τον μήνα (μη σας πω και μέχρι τον Μάρτη του ’23). Οι αιτίες για να ξεστομίσετε ότι δεν

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

πρέπει ή δε θα είναι προς το συμφέρον σας είναι πολλές αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε.

Από τη μια το παρασκήνιο που μαθαίνετε ότι παίζει στο γραφείο (και μάλιστα από άτομα που δε θα φανταζόσασταν ποτέ) κοντά στην Πανσέληνο 12/08, από την άλλη το ρημαδιασμένο ακίνητο που έχετε εξ αδιαιρέτου με τον αδελφό, βάλτε και τον Άρη στους Διδύμους από 20/08 μέχρι τον Μάρτη του ’23 που σας κάνει να τα βάζετε με τα ρούχα σας πολλές φορές μην ξέροντας κι εσείς οι ίδιοι ακριβώς γιατί.

Ψυχραιμία παιδιά: Πρώτα απ’ όλα απολαύστε το διάστημα 13/08-19/08 είτε είστε διακοπές είτε όχι. Χαλαρώστε, διασκεδάστε, δημιουργήστε, επικοινωνήστε, βρείτε το καταφύγιό σας για τις απαιτητικές μέρες που θα ακολουθήσουν απ’ τις 20 Αυγούστου και μετά.

(Tip SOS; Και μην ξεχνιόμαστε: Η σιωπή είναι χρυσός!)

Ζώδια

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Εκτσογλανίστε γιατί χανόμαστε

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU