Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας – Κάλεσμα στους Ηπειρώτες της πόλης

Πίνακας Περιεχομένων

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας – Τι έγινε στην Γενική Συνέλευση

Την Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ» την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, απευθύνοντας κάλεσμα στους Ηπειρώτες της πόλης να έρθουν κοντά στον Σύλλογο.

Μεταξύ άλλων η Πρόεδρος ανέφερε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας, ότι δυστυχώς δεν συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Σ.Ε. Άρα δεν θα έχουμε εκλογές σε αυτή τη Γενική Συνέλευση.

Κατόπιν τούτου ο Γιάννης Βέλλης, πρότεινε να δοθεί χρονικό διάστημα ενός εξαμήνου, λόγω της κατάστασης στη χώρα με την πανδημία, ώστε να γίνουν εκλογές στην καλύτερη δυνατή ημερομηνία, για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, επειδή θεώρησαν ότι η πανδημία και τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊου που οδήγησαν σε αδράνεια όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας είναι ίσως το κύριο αίτιο που δεν έχουμε ψηφοδέλτιο σήμερα, μέτρα που φαίνεται ότι θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, αντιπρότειναν τον μήνα Μάιο του 2022, ως ιδανική λύση για τις εκλογές αυτές.

Όπως ενημερώνουν αναλυτικά οι ίδιοι «Διαθέτουσα την απαιτούμενη από το Καταστατικό & τους Νόμους για τους Συλλόγους και τα Σωματεία, απαρτία, εξέλεξε Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, ομόφωνα, την Γαρυφαλιά Ασημακοπούλου.

Στη συνέχεια, από τον πρώην Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Βέλλη, παρουσιάστηκε ο πλήρης απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Η πρώην Ταμίας, Χρυσαυγή Λιάπη, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου, που παρουσιάστηκαν βελτιωμένα και σε πολύ κατάσταση παρά τις συγκυρίες. Η Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Γαρυφαλιά Ασημακοπούλου, λόγω της δικαιολογημένης απουσίας του Προέδρου της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντώνη Μαστοράκη, διάβασε το έγγραφο της Εξελεγκτικής Επιτροπής που βεβαιώνει, μετά το συνολικό έλεγχό της, ότι όλα είναι σωστά και προς όφελος του Συλλόγου.

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας
Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας – Τι έγινε στην Γενική Συνέλευση

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της διαδικασίας, η Πρόεδρος ζήτησε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης να ψηφίσει εάν αποδέχεται την έγκριση πεπραγμένων, απαλλάσσοντας το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, από την όποια οικονομική και διοικητική ευθύνη.

Ομόφωνα απαλλάχθηκε, αφού όλοι δήλωσαν ότι λειτούργησε άριστα, προς όφελος του Συλλόγου σε όλες τις δράσεις και ενέργειές του.

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας – Απαφάσεις

Η Πρόεδρος ανέφερε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας, ότι δυστυχώς δεν συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Σ.Ε. Άρα δεν θα έχουμε εκλογές σε αυτή τη Γενική Συνέλευση.

Κατόπιν τούτου ο Γιάννης Βέλλης, πρότεινε να δοθεί χρονικό διάστημα ενός εξαμήνου, λόγω της κατάστασης στη χώρα με την πανδημία, ώστε να γίνουν εκλογές στην καλύτερη δυνατή ημερομηνία, για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου.

Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας – Τι έγινε στην Γενική Συνέλευση

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, επειδή θεώρησαν ότι η πανδημία και τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊου που οδήγησαν σε αδράνεια όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας είναι ίσως το κύριο αίτιο που δεν έχουμε ψηφοδέλτιο σήμερα, μέτρα που φαίνεται ότι θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, αντιπρότειναν τον μήνα Μάιο του 2022, ως ιδανική λύση για τις εκλογές αυτές.

Επίσης πρότειναν την εγγραφή νέων μελών, από μέλη και φίλους του Συλλόγου στη Νέα Ιωνία. Να γίνει μια προσπάθεια Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες της Νέας Ιωνίας να έρθουν κοντά στον Σύλλογο κι εφόσον το θέλουν να προσφέρουν παράλληλα σε όλα τα όργανα, μέσα από την εκλογή τους σ’ αυτά. Αιτήσεις εγγραφής να δίνονται από σήμερα και η συνδρομή να πληρωθεί μαζί με την εγγραφή στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Θεωρώντας ότι όλες τις αιτήσεις αυτές έχουν ως ημερομηνία τους την 1/1/2022.  Κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό. Αφού ο Σύλλογος πάντα έστελνε, με οποιαδήποτε διοίκηση, κάλεσμα για τη δραστηριοποίηση παλιών & νέων μελών, με διάθεση προσφοράς τόσο στην Ήπειρο, αλλά και την πόλη μας, τη Νέα Ιωνία.

Με αυτό, ως τελικό ομόφωνο ψήφισμα, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση».

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία Πέτρινα “της Φρειδερίκης”: Άλμπουμ, ΒΙΝΤΕΟ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU