Αριστείδης Χατζησαββίδης: Απάντηση στην «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»

Πίνακας Περιεχομένων

Αριστείδης Χατζησαββίδης: Απάντηση στην «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»

Αριστείδης ΧατζησαββίδηςΣτις 17/3/2022 έβγαλε ανακοίνωση, με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου, για την υπόθεση της δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και με περίσσιο θράσος. Αγαπητέ κ. Κανλή, ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Ως υπό περιορισμό επικεφαλής της Παράταξης, εκτίθεστε πολιτικά, χειραγωγήστε και ταυτίζεστε με εκείνη την πολιτική του υβριστή και συκοφάντη  κ. Γκότση, της κ. Κατημερτζή που οδήγησε την Παράταξή σας σε βαριά ήττα στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Τον Απρίλιο του 2019 έγραψα ένα άρθρο με τίτλο τα ψέματα της δημοτικής αρχής, οι μεθοδεύσεις, η αποποίηση ευθυνών για τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή.

Τα φορτώσατε και τότε και τώρα σε ένα πρόσωπο, ενώ είναι απολύτως βέβαιο, ότι η πολιτική σας έπαιξε καθοριστικό ρόλο, που καλλιέργησε, επέτρεψε να πάρουν διάσταση αυτά τα φαινόμενα. Μάλιστα έχετε το θράσος να εγκαλείτε πρόσωπα που έπαιξαν ουσιαστικό, καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτού του θλιβερού φαινομένου.

Παραβλέπετε κατ’ εξακολούθηση ακόμη και σήμερα το γεγονός που δεν κάνατε σε όλη σας την θητεία ( 8,5 χρόνια) ούτε έναν ετήσιο απολογισμό στις Σχολικές επιτροπές. Αποκρύπτετε πως ερευνώνται από εισαγγελέα και άλλα πρόσωπα της εποχής σας, εξαιτίας των πολιτικών χειρισμών σας, που προέκυψαν και κατέγραψαν στην έκθεση τους οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.  Αποσιωπάται την παράλειψή σας, να κάνετε αγωγή από την πρώτη στιγμή, για την επιστροφή των χρημάτων υπεξαίρεσης, την οποία αγωγή έκανε η διοίκηση της κ. Θωμαΐδου.

Κύριε Κανλή η απόφαση του δικαστηρίου καταδίκασε όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και την πολιτική σας, που εσείς δεν αντιλαμβάνεστε, δεν κατανοείτε. Απαντήστε όμως, ως νέος επικεφαλής, ως δήθεν ελπιδοφόρος προοδευτικός αριστερός με αρχές και αξίες, στην καταγγελτική επιστολή παραίτησης του συντρόφου σας κ. Κωστάκη, από Αντιδήμαρχος Παιδείας και μέλος της Παράταξης σας, σε βάρος της κ. Κατημερτζή που την διαδέχτηκε και επισυνάπτω.

 

Αριστείδης Χατζησαββίδης 

Νέα Ιωνία 20/3/2022

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία: H «Ενότητα» για την ποινική δίκη της κατάχρησης στη σχολική επιτροπή το 2016

Νέα Ιωνία

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU