Ηράκλειο Αττικής : Τι περιλαμβάνεται στο αστυνομικό δελτίο το 1ο τρίμηνο του 2022 – ΒΙΝΤΕΟ από ρεπορτάζ

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής : Τι περιλαμβάνεται στο αστυνομικό δελτίο το 1ο τρίμηνο του 2022 – ΒΙΝΤΕΟ από ρεπορτάζ

Κλοπές από απατεώνες που παρίσταναν τεχνικούς, μία προσπάθεια απαγωγής καθηγήτριας μετά από νάρκωσή της και μία αποθήκη γεμάτη ναρκωτικά, καταγράφονται μεταξύ άλλων στο αστυνομικό δελτίο του πρώτου τριμήνου του 2022 στο Ηράκλειο Αττικής.

Αναλυτικά:

 Παρίσταναν τους υπαλλήλους του δήμου

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που έπληξε τη χώρα στα τέλη του Ιανουαρίου, άγνωστοι απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές ρεύματος που προκλήθηκαν εξαιτίας της, καθώς και τα προβλήματα από τη χιονόπτωση   και έκλεψαν μία ηλικιωμένη στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν στο σπίτι της ως υπάλληλοι του δήμου που υποτίθεται πήγαν να απομακρύνουν το χιόνι από το πεζοδρόμιο και από την αυλή του σπιτιού της.

Ενώ ο ένας καθάριζε την αυλή, άλλοι δύο τρύπωσαν στην ισόγεια και κατάφεραν και απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά.

Τη νάρκωσε!

Στις αρχές Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου, έλαβε χώρα στο Ηράκλειο μια ασυνήθιστη επίθεση που σόκαρε: Στην οδό Κουντουριώτη απέναντι από το my market, άντρας επιτέθηκε σε καθηγήτρια, τη στιγμή που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό της!

Ο άγνωστος άντρας προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της ακούμπησε ένα βρεγμένο πανί στο στόμα και τη νάρκωσε.

Ηράκλειο Αττικής

Σημειώνεται πως ο δράστης άφησε στο σημείο το εν λόγω πανί, το οποίο το μάζεψε στην πορεία ένας άλλος άντρας, που πλησίασε για να δει εάν η γυναίκα χρειαζόταν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Μαρίνου Αλιφέρη ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν κοντά 50 χρονών και έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Όπως έγινε γνωστό από το σημείο περνούσε τυχαία ένας διανομέας ο οποίος πλησίασε τη ναρκωμένη γυναίκα για να δει τι είχε. Τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Δείτε το σχετικό βίντεο από ρεπορτάζ του Mega

 

Αποθήκη με ναρκωτικά

Στο Ηράκλειο Αττικής βρισκόταν ένα από τα 2 ακίνητα που χρησιμοποιούσε 37χρονος, προκειμένου να αποθηκεύσει σχεδόν 100 κιλά χασίς και 2 κιλά κοκαΐνης!

Συγκεκριμένα, το πρωί της 17ης Μαρτίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Έλληνας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Κατόπιν αυτών εντοπίστηκε να μεταφέρει μέσα σε ταξί, 10 συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη.

Στο Ηράκλειο!

Σε έρευνες που επακολούθησαν, σε οικία στο Ηράκλειο Αττικής που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών και σε οικία στον Ταύρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη.

Σε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, 5 συσκευασίες με περιεχόμενο κοκαΐνη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχεθήκαν:

-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 97 κιλών και 987,5 γραμμ. ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 273,7 γραμμ.

-το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ

-4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

-3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας

-tablet

-Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί)

-Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

-πλήθος νάιλον συσκευασιών

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Κατήγγειλε πως 3 άνδρες την απήγαγαν στην Στ.Καραγιώργη

Όχι βέβαια ότι το 2021 είχε κλείσει καλύτερα. Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο, μία νεαρή κοπέλα έζησε τον τρόμο καθώς, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, τρία άτομα την επιβίβασαν χωρίς την θέλησή της στο αυτοκίνητο τους και αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά στο Ηράκλειο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Στέλιου Καραγιώργη και Ηλίου στο Ηράκλειο, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο και κατέβηκαν τρεις κουκουλοφόροι. Προσπάθησαν να την βάλουν στο αυτοκίνητο, και όταν αντιστάθηκε την χτύπησαν άσχημα. Στη συνέχεια την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο και άρχισαν τις ασελγείς πράξεις.

 

Δείτε και εδώ τη σχετική ανάρτηση στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής – Νεαρή κατήγγειλε πως 3 άνδρες την απήγαγαν στην Στ.Καραγιώργη – UPDATE VIDEO από ρεπορτάζ

Ηράκλειο Αττικής

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU