Τι αναφέρει η «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» για τα δύο θέματα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκαν

Στα δύο θέματα που εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας αναφέρεται η «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με επικεφαλής τον Βασίλη Χριστοδούλου. Επίσης δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα είχαν τίτλο, η «έμπρακτη στήριξη του Δήμου σε νέους γονείς» καθώς και η δημιουργία Συμβουλευτικής ομάδας προσβασιμότητας.

Δείτε παρακάτω τις δύο εισηγήσεις:

Συμβουλευτική ομάδα προσβασιμότητας

έμπρακτη στήριξη του Δήμου σε νέους γονείς

Όπως τονίζει η ανακοίνωση «από την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» είχαμε δεσμευτεί δημόσια στον Ιωνιωτικό λαό, πως η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι στην κατεύθυνση της προσπάθειας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και ειδικότερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

 

Μάλιστα, είχαμε κάνει σαφές πως θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τη δημοτική αρχή και τις άλλες παρατάξεις για την ανάγκη υλοποιήσεις προτάσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξής μας, οι οποίες περιέχουν ισχυρό και πάνω απ’ όλα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα.

 

Με βάση τα παραπάνω αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου υπερψηφίστηκαν δύο συγκεκριμένες και άκρως τεκμηριωμένες προτάσεις μας:

 

Α) Η «έμπρακτη στήριξη του Δήμου σε νέους γονείς»

 

Β) Συμβουλευτική ομάδα προσβασιμότητας

 

Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» συγχαίρουμε τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εκτίμησαν την ουσία, την αναγκαιότητα των προτάσεων μας και τις στήριξαν με τη θετική τους ψήφο. Τέτοιες ενέργειες σίγουρα λειτουργούν προς τη θετική κατεύθυνση και συμβάλουν, εκτός των άλλων,  στη βελτίωση της άποψης των πολιτών για την τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμό.

 

Αντίθετα σε αρνητική κατεύθυνση λειτουργούν οι «κοκορομαχίες» μεταξύ συμπολίτευσης και αξιωματικής αντιπολίτευσης που σημειώθηκαν στη συνέχεια του Δημοτικού Συμβουλίου με οξύτατους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

 

Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» δεν πρόκειται να γίνουμε διαιτητές, μήτε χωροφύλακες και για αυτό το λόγο αποχωρήσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτή την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ως έμπειροι αυτοδιοικητικοί με 10ετίες στις πλάτες τους και ας καταλάβουν ότι οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματά τους και όχι αλληλοτσαμπουκάδες και ύβρεις.

 

Εμείς θα είμαστε εδώ, με σχέδιο, προτάσεις και ρεαλισμό. Πάντα χρήσιμοι και ουσιαστικοί στο πλευρό των δημοτών. Γιατί μόνο έτσι θα έρθει η πραγματική Αλλαγή στη Νέα Ιωνία».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU