Η «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» για τα όσα έγιναν στο Παναιτώλιο: «Οι πολίτες θέλουν λύσεις»

Δεν πήραμε θέση για όσα έγιναν την Παρασκευή στο Παναιτώλιο γιατί θεωρούμε ότι αφενός αφορούν το «χθες» της πόλης και αφετέρου οι πολίτες της Νέας Ιωνίας θέλουν προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα τους και όχι «ντεμέκ» κοκορομαχίες.

Η παράταξή μας την ώρα που γινόταν όλο αυτό το «πανηγύρι» στο Παναιτώλιο διοργανώναμε στο συνεδριακό κέντρο ημερίδα για τα πολύ σοβαρά ζητήματα της ενοδοοικογενειακής βίας και της βίας εναντίον των γυναικών.

Ασχολούμαστε δηλαδή με τα σοβαρά προβλήματα που απαιτούν λύσεις και αφήνουμε τη «θεωρία» και τη δημιουργία εντυπώσεων στους εκφραστές του «χθες» της Νέας Ιωνίας.

Ο μοναδικός λόγος που παρεμβαίνουμε είναι πως έχει δημιουργηθεί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα από διάφορους ευαιξάπτους των αντιμαχόμενων πλευρών που μπορεί να προκαλέσει και άλλες φασαρίες στις ημέρες που έρχονται.

Επειδή οι πολίτες της Νέας Ιωνίας το μόνο που δεν θέλουν είναι γεγονότα που ξεφτιλίζουν την πόλη, ας συνέλθουν άπαντες και ας προχωρήσουμε με βάση τα προγράμματα των παρατάξεων και μόνο. Λύσεις θέλει ο κόσμος όχι νταηλίκια και ψευτομαγκιές.

Σε κάθε περίπτωση εμείς κάνουμε απολύτως σαφές πως θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει ως παράταξη. Ένα δρόμο που θα οδηγήσει τη Νέα Ιωνία σε ένα καλύτερο αύριο. Για αυτό καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα της Αλλαγής παντού.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU