Βασίλης Χριστοδούλου – Νέα Ιωνία: «Είμαστε άνθρωποι των πράξεων και ρεαλιστές. Ο κόσμος χόρτασε από την ανέξοδη θεωρία»

Το όραμά του για την Νέα Ιωνία, ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» Βασίλης Χριστοδούλου, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Ο Βασίλης Χριστοδούλου ανέλυσε τους άξονες του προγράμματός του, τις προτεραιότητες και τις προοπτικές του για την ευημερία των δημοτών στη Νέα Ιωνία.

Όπως αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωση της «πλήθος κόσμου, ενθουσιασμός και μήνυμα νίκης! Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Βασίλης Χριστοδούλου, στην κεντρική του προεκλογική του ομιλία στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού, μοιράστηκε μαζί μας το όραμά του για την πόλη μας, αναλύοντας τους άξονες του προγράμματός του, τις προτεραιότητες και τις προοπτικές του για την ευημερία των δημοτών στη Νέα Ιωνία.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου ενώ τη μεγαλειώδη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Μανώλης Χριστοδουλάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιάννη Σγουρό, Γιώργος Ανδριέλος, Γιώργος Ντούρος και Κατερίνα Παπαϊωάννου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά Γιάννης Χούσος, ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος – μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Κατσίλας, ο υπεύθυνος οργανωτικού της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ βορείου τομέα Παναγιώτης Παπαλυμπέρης, ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δεστούνης, ο Γιάννης Τακτικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι με το νυν δήμαρχο κύριο Μαρκόπουλο,  ο πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας Στεγνοκαθαριστηρίων, Ταπητοκαθαριστηρίων και Πλυντηρίων ΡεΪζίδης Μενέλαος και ο ταμίας της ίδιας Ομοσπονδίας Κωνσταντινίδης Ευάγγελος   Στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Την Κυριακή που μας έρχεται, όλοι μαζί θα εκλέξουμε τον Βασίλη Χριστοδούλου Δήμαρχο Νέας Ιωνίας. Θα επιλέξουμε έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και ακούραστο άνθρωπο σε μια θέση, που απαιτεί γνώση, πάθος και αποφασιστικότητα. Για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Συνέντευξη στα «Παραπολιτικά»

Εξάλλου ο Βασίλης Χριστοδούλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι φωτεινός παντογνώστης, αυτό το κάνουν άλλοι στη Νέα Ιωνία, όμως μαζί με το σύνολο του ψηφοδελτίου έχουμε  δημιουργήσει, από τα κάτω προς τα πάνω, ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, του οποίου όλες οι προτάσεις έχουν γίνει πράξεις σε άλλους Δήμους ανά την επικράτεια. Αυτό θα κάνουμε και στη Νέα Ιωνία. Και θα το κάνουμε καλά!

Εμείς ζούμε και βιοποριζόμαστε στην πόλη, θέλουμε να την αλλάξουμε, ξέρουμε τις προτεραιότητες των κατοίκων και τις ανάγκες τους. Δεν πρόκειται να χάσουμε χρόνο. Είμαστε άνθρωποι των πράξεων και ρεαλιστές. Ο κόσμος χόρτασε από την ανέξοδη θεωρία. Πράξεις θέλει και από εμένα προσωπικά και την «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» θα τις δει!».

Όπως υποστήριξε «είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε στο δεύτερο γύρο και  θα είμαστε οι νικητές. Αυτό είναι το μήνυμα  που εισπράττω καθημερινά, τόσο εγώ όσο και οι υποψήφιοι της παράταξης. Ο στόχος μας ήταν να δώσουμε μια πραγματικά νέα επιλογή στις Ιωνιώτισσες και στους Ιωνιώτες. Αυτή η πρόταση έχει τύχει θερμής αποδοχής από τον κόσμο και αυτό πιστοποιείται από μια σειρά πραγμάτων που είναι σε γνώση μας. Η Νέα Ιωνία έχει ανάγκη την αλλαγή και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να την φέρουμε, γι’ αυτό θα μας δώσουν οι συμπολίτες μας την εντολή».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU