ΑΝΤΑΡΣΥΑ: “Καταγγέλλουμε την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου”

Ομάδα φασιστών κατέστρεψε το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη Δευτέρα 08/05 στη Πλατεία Ηρακλείου. Αυτή η επιλογή δεν είναι τυχαία. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν, είναι και θα είναι στη πρώτη γραμμή του αντιφασιστικού αγώνα για να μην αφήσουμε τους φασίστες να βγουν από τις τρύπες τους.

 

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται, για άλλη μία φορά, οι σχέσεις των φασιστών με το “βαθύ κράτος”. Την στιγμή της επίθεσης υπήρχε ομάδα ΔΙΑΣ στην πλατεία που παρακολουθούσε αμέτοχη τους φασιστικούς βανδαλισμούς. Το δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης σημαίνει ξύλο και συλλήψεις για τους εργάτες και τη νεολαία και “πλάτες” στους φασίστες για να τραμπουκίζουν.

 

Ξέρουμε καλά πως οι νεοναζί αποτελούν το μακρύ χέρι και την εφεδρεία του συστήματος. Κάθε φορά που τους έχει ανάγκη ξετρυπώνουν για να επιτεθούν σε αγωνιστές προσπαθώντας να βάλουν ανάχωμα στους αγώνες του λαού και των εργαζομένων. Δουλεύουν για τη διάσωση του καπιταλισμού και την αποφυγή της ανάδειξης των εγκληματικών αδιεξόδων του.

 

Η ρατσιστική πολιτική της ΝΔ, η ακροδεξιά ατζέντα και τα παζάρια με εθνικιστικά μορφώματα θρέφουν τις φασιστικές εγκληματικές ομάδες. Πρόκειται για την ίδια πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη αφήνοντας τα τρένα χωρίς το απαραίτητο σύστημα ασφαλείας αλλά σπαταλά δισεκατομμύρια για την επιτήρηση των μετακινήσεων, προσφυγισσών και προσφύγων στα σύνορα, ανθρώπων κατατρεγμένων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο αλλά τον βρίσκουν κατά χιλιάδες από τους δολοφόνους των κυβερνήσεων της ΕΕ και της ΝΔ που κλείνουν τα σύνορα με την FRONTEX, το ΝΑΤΟ και τις φονικές περιπολίες του Λιμενικού και των συνοριοφυλάκων. Είναι η ίδια κυβερνητική πολιτική, σε συνέχεια και των προηγούμενων, που σε πλήρη σύμπλευση με τις πολιτικές της ΕΕ, θέλουν να παραδώσουν κάθε δημόσιο αγαθό σε ιδιωτικοποιήσεις, που σπαταλούν εκατομμύρια για πανάκριβο στρατιωτικό εξοπλισμό και συστημάτων επιτήρησης και παρακολούθησης και προσπαθούν να καταστείλουν τους συλλογικούς αγώνες.

 

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας με ισχυρό αντιφασιστικό, εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, με την συμβολή των δυνάμεων της μαχόμενης αριστεράς, που θα τσακίσουν τους φασίστες, όπως βάλαμε στη φυλακή την ηγεσία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, θα ανατρέψουν την συνολική πολιτική της ΝΔ και κάθε επίδοξου διαχειριστή.

 

Η Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου δηλώνει ξεκάθαρα πως οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν τρομοκρατούνται και θα συνεχίσουν να δίνουν όλες τις μάχες στην πρώτη γραμμή. Καλούμε τον λαό και τη νεολαία σε επαγρύπνηση. Να μην αφήσουμε τις φασιστικές προκλήσεις αναπάντητες. Δεν θα αφήσουμε σπιθαμή φωνής σε τέτοιες φασιστικές ομάδες ούτε στο Ηράκλειο ούτε σε καμία άλλη γειτονιά!

 

Στις 21 Μαΐου στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Κάνουμε την αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

 

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU