Ηχηρή απάντηση του Δήμου Ηρακλείου στην πράξη: «Όχι στην φασιστική συγκέντρωση στα όρια της πόλης»

Πίνακας Περιεχομένων

Ηχηρή απάντηση δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μεταξύ άλλων και στην όποια προεκλογική προπαγάνδα υπήρξε το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την φασιστική συγκέντρωση της 1ης Νοεμβρίου στο χώρο των πρώην γραφείων της «Χρυσής Αυγής», στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση την οποία καταγράφει την ομόφωνη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής ομόφωνα αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να απαγορεύσει την φασιστική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη την 1η Νοεμβρίου 2023 στα όρια της πόλης.

Με την ίδια απόφαση καλεί το αρμόδιο Υπουργείο και την κυβέρνηση να αναλάβουν την ευθύνη τους απέναντι στη δράση των φασιστικών οργανώσεων,  να προστατέψουν την ελεύθερη πολιτική βούληση και να μεριμνήσουν για την προστασία της πόλης, του κοινωνικού συνόλου και των πολιτών, καθώς ο Δήμος από μόνος του είναι αδύνατον να αποτρέψει την συγκέντρωση αυτή.

Η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί στα αρμόδια όργανα».

 

Προπαγάνδα

Το λυπηρό σκέλος της υπόθεσης αυτής ήταν η προσπάθεια κάποιων στο Ηράκλειο Αττικής να φέρουν στα μέτρα τους και να «μικρύνουν» τα αντιφασιστικά συναισθήματα του κόσμου, κυρίως επειδή η ιστορία αυτή συνέπεσε χρονικά με τις δημοτικές εκλογές.

 

Συγκεκριμένα, υπήρξε μία «βεντάλια» fake news για την παράταξη της δημοτικής αρχής, στην οποία υπήρξε και το ανάλογο… αλατοπίπερο από τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Ωστόσο η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε σε όσους πίστευαν ότι μπορούν μέσα από μικροκομματικές και προεκλογικές σκοπιμότητες, ψέματα και προπαγάνδα, να μονοπωλήσουν τα αντιφασιστικά αισθήματα του κόσμου.

 

Λες και ο αντιφασισμός εκφράζεται αποκλειστικά μέσα από μονοψήφια εκλογικά ποσοστά και ο φασισμός… κρύβεται στο 50% και το 60% του κόσμου – γιατί αυτά την ανιστόρητη προπαγάνδα προσπάθησαν να εκφράσουν, με παταγώδη όμως αποτυχία.

 

Διαβάστε εδώ:

 

Αποκαλυπτικό VIDEO – Τα ψέματα Γεωργιάδη για το Ηράκλειο Αττικής & τα fake news περί «Χρυσής Αυγής»

 

Υπενθυμίζεται ότι για τη 1η Νοεμβρίου διοργανώνονται αντιφασιστικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

 

Διαβάστε εδώ:

 

Ηράκλειο Αττικής: Αντιδράσεις για την ακροδεξιά πανευρωπαϊκή συγκέντρωση της 1ης Νοεμβρίου – UPDATE

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU