Αθανάσιος Αποστολόπουλος: «Είμαστε θετικοί στη μετατροπή του 3ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας σε Πειραματικό»

Θετική στην μετατροπή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας σε Πειραματικό είναι η παράταξη «Ιωνία – Νέα Άποψη – 21ος Αιώνας», με επικεφαλής τον Νίκο Κουκουλάρη, όπως σημειώνει ο δημοτικός της σύμβουλος Αθανάσιος Αποστολόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει καταθέσει ψήφισμα για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (Δευτέρα 24/5/2021) όπου εκφράζει την έντονη αντίθεση της σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Όπως σημειώνει σε δήλωση του ο Αθανάσιος Αποστολόπουλος “τα Πειραματικά αλλά και τα Πρότυπα Σχολεία έχουν θεσπισθεί σε υγιείς κοινωνίες για να προσελκύουν εκπαιδευτικούς που διαθέτουν αυξημένα προσόντα και κυρίως κατάλληλη επιστημονική – παιδαγωγική κατάρτιση και διδακτική εμπειρία, ώστε να ενδυναμώνουν και αξιοποιούν κατά το καλύτερο τρόπο χαρισματικούς και προικισμένους μαθητές.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ιωνίας στην περιοχή Ειρήνη

Ειδικότερα τα Πειραματικά Σχολεία είναι σχολεία όπου εφαρμόζονται σχεδιασμοί του Υπουργείου Παιδείας μετά από εισήγηση ειδικών φορέων που εμπλέκονται ερευνητικά με την εκπαίδευση και ειδικά με την εκπαιδευτική πολιτική, όπως Πανεπιστήμια ή άλλοι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί.

Η Παράταξη μας επειδή θέλει να λειτουργεί και να δρα στον υπαρκτό κόσμο, ο οποίος έχει διαχρονικώς σταθερούς ισχύοντες κανόνες ως προς τη διάκριση, αξιοποίηση και ανέλιξη προικισμένων μαθητών προς όφελος της κοινωνίας, αντιτάσσεται πλήρως στο προτεινόμενο ψήφισμα-πρόταση από τους θαυμαστές των «αταξικών» και «σοσιαλιστικών» κοινωνιών, οι οποίες εφαρμόζοντας κατά το παρελθόν παρόμοιες μεθοδεύσεις ισοπέδωσης, οδηγήθηκαν νομοτελειακά σε σήψη και κατάρρευση, μάλιστα δε και εν καιρώ ειρήνης.

Αθ. Αποστολόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης

«ΙΩΝΙΑ-ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ»”.

 

Επίσης σχετική ερώτηση έχει καταθέσει και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χριστοδούλου.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU