Ηράκλειο Μαζί: “Απευθείας ανάθεση με 1 προσφορά!”

Απευθείας ανάθεση με 1 προσφορά! Απαράδεκτη διαδικασία και κάκιστες πρακτικές, στην ανάθεση του έργου των επισκευών των σεισμόπληκτων σχολειών!

Ως δημοτική παράταξη, εμπράκτως και σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διευκολύναμε τη διοίκηση, προκειμένου να γίνει  άμεσα η επισκευή των σχολειών, μετά  το σεισμό της 19ης Ιουλίου του 2019!

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι συμφωνούμε και με την ασυδοσία ή τις κακές πρακτικές της διοίκησης του δήμου!

Η  “απευθείας ανάθεση”  σε διαγωνισμό  1,5  εκατομμυρίων ευρώ, σε διαγωνισμό που (επί της ουσίας) συμμετείχε μία και μοναδική εταιρεία, είναι απαράδεκτη ως διαδικασία και πρακτική!

Διαφωνούμε με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη διοίκηση και ζητάμε  την επανάληψη της! Ελπίζουμε αυτή τη φορά να κληθούν να συμμετέχουν εταιρείες που να έχουν τη νόμιμη δυνατότητα  να καταθέσουν  προσφορές, ώστε ο διαγωνισμός να είναι έγκυρος και να μην υπάρχουν σκιές ότι ο διαγωνισμός ήταν ανύπαρκτος-προσχηματικός-χαριστικός!

Είναι κρίμα να νομιμοποιούνται τέτοιες πρακτικές, υπό το πρόσχημα της άμεσης επισκευής των σχολειών.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η διοίκηση αδράνησε χαρακτηριστικά!

Αρχικά, έμεινε άπραγη  δύο ολόκληρα χρόνια για να έρθει τώρα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό, να προβεί σε αυτού του είδους την απευθείας ανάθεση του έργου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU