Δήλωση απερχόμενου Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Ιωνίας, Συμεών Χατζηαγγελή

Έπειτα από 9 συναπτά έτη (2012 – 2021), κατά τα οποία υπηρέτησα με ήθος και ανιδιοτέλεια την παράταξη της Ν.Δ. από τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας, έκρινα πως ήρθε η στιγμή και για μένα, να αλλάξω σελίδα στην κομματική μου σταδιοδρομία. Αποφάσισα λοιπόν να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ, κος Σπυρίδων Αβραμάκος και η οποία τυγχάνει της έγκρισης και του Γραμματέα Οργανωτικού, κου Στυλιανού Κονταδάκη, να είμαι υποψήφιος για μια θέση στο Δ.Σ. της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της 24ης Οκτωβρίου 2021.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση αν σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στην Προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας, δεν είχα στο πλευρό μου άξιους συμπαραστάτες οι οποίοι κάθε στιγμή ήταν έτοιμοι να συνδράμουν και να φέρουν σε πέρας κάθε αποστολή η οποία τους ανατίθετο, προκειμένου η παράταξη μας να έχει άξια εκπροσώπηση σε κάθε σημαντική της στιγμή στην πόλη της Νέας Ιωνίας. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη που πέρασαν αυτά τα 9 χρόνια από το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. μας, για την αγαστή συνεργασία την οποία είχαμε και για την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως θα ήθελα να αποδώσω στους εξής συνεργάτες μου. Την επιτυχημένη επιχειρηματία, σημερινή Αντιπρόεδρο και υποψήφια Πρόεδρο για το επόμενο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας, κα Κάκια Δρούτσα, τον πιστό μου φίλο, διακεκριμένο Σύμβουλο στην Ευρωπαϊκή Πίστη και Γεν. Γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο. μας, κο Ερμόλαο (Ερμή) Σεβαστό, την υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης κα Μαρίνα Περιβολά, την έγκριτη Νομικό και Υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων, κα Έρρικα Βλαχαντώνη, τον Ιατρό μας και Υπεύθυνο Παραγωγικών & Επιστημονικών Φορέων, κο Γιάννη Αϊβαλιώτη, και τέλος τον συνταξιούχο αστυνομικό και Υπεύθυνο Στρατηγικού σχεδιασμού & Επικοινωνίας, κο Γιάννη Κουφόπουλο.

Σας υπόσχομαι εφόσον εκλεγώ, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, και με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω, ώστε το σημερινό αξιολογότατο έργο που έχει παραχθεί στη Β4 ΝΟ.Δ.Ε., να γίνει ακόμη πιο πλούσιο, βάζοντας το μικρό μου λιθαράκι στο χτίσιμο μιας υπεροργάνωσης της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα, της μεγαλύτερης εκλογικής Περιφέρειας της χώρας μας.

 

Με αληθινά αισθήματα φιλίας και εκτίμησης,

Χατζηαγγελής Συμεών

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας Αττικής.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

  1. Στυλιανός Νεστορας
    22/09/2021 - 21:34

    Φίλε μου Σίμο με τις πιο εγκάρδιες ευχλες μου και με την βεβαιότητα για την επιτυχία σου χαίρομαι και είμαι περήφανος για την φιλία μας την Προσωπική και την ιδεολογική. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU