«Δημιουργία Αλληλεγγύη» Νέας Ιωνίας: Ερώτηση στο Δ.Σ. για τις χορηγίες της επετειακής εκδήλωσης «Η Γειτονιά των Θαυμάτων» για τα εκατό χρόνια της πόλης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης μας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρουσίασε την επετειακή μουσικοθεατρική παράσταση «Η γειτονιά των θαυμάτων» στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας στις 3 Ιουλίου 2023 .

Κατά  διάρκεια του χαιρετισμού της η Δήμαρχος, στην έναρξη της εκδήλωσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς της συγκεκριμένης εκδήλωσης , τους οποίους και ευχαρίστησε για τις χορηγίες τους.

Δεδομένου ότι στην επετειακή εκδήλωση συμμετείχαν  350 εθελοντές-δημότες ενώ με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου δαπανήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης  το ποσό των 91.000.- ευρώ.

Δεδομένου ότι δεν υφίσταται στο Δήμο μας «Τμήμα Χορηγιών»

Δεδομένου επίσης ότι μέχρι σήμερα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι συμπολίτες μας δεν έχουμε ενημερωθεί, όπως όφειλε να γνωστοποιήσει δημόσια  η Δημοτική Αρχή, για το πλήθος των χορηγών και των στοιχείων τους καθώς και το είδος της κάθε χορηγίας (χρήματα, υπηρεσίες, υλικά ή άϋλα αγαθά)

Δεδομένου ότι κατά την ώρα της προσέλευσης των θεατών της εκδήλωσης υπήρχαν γύρω από την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου διανομείς εντύπων ιδιωτικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή και η Δήμαρχος :

1)Πόσοι και ποιοι ήταν οι χορηγοί της συγκεκριμένης πολιτιστικής εκδήλωσης ;

2)Σε τι συνίσταται η προσφορά του κάθε χορηγού; Για ποιο σκοπό συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκε η κάθε προσφορά ;

3)Υποβάλατε στους χορηγούς αναλυτική έκθεση απολογισμού της χρήσης του χρηματικού ή άλλης οικονομικής μορφής αντικειμένου της χορηγίας ; Εάν όχι , πότε θα το πράξετε; Εάν ναι , ζητούμε αντίγραφο αυτής.

4)Υπήρχε ιδιαίτερη συμφωνία σας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών για διανομή των εντύπων της κατά την προσέλευση των θεατών στο στάδιο ως επιπλέον αντιστάθμισμα της προσφοράς της, πέραν της νόμιμης δημόσιας γνωστοποίησης της χορηγίας της;

 

«Δημιουργία  Αλληλεγγύη»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μανούρης Παναγιώτης, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ, Τσομπανίδου Γεωργία. Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU