Δήμος Ν.Ιωνίας: Άλλαξε η εικόνα στο Κλειστό Γήπεδο της οδού Κάλβου

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνεχίζει τη συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων δημιουργώντας ασφαλείς υποδομές άθλησης και ψυχαγωγίας για τη νεολαία της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος προχώρησε σε συντήρηση, επισκευή, καθώς και χρωματισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Κλειστού Γηπέδου της οδού Κάλβου, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την εικόνα ενός αθλητικού χώρου που αποτελεί πόλο έλξης καθημερινά για μικρούς, αλλά και μεγάλους πολίτες της Νέας Ιωνίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο Κλειστό Γήπεδο προπονείται η ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Περισσού, η ομάδα βόλλεϋ Α.Σ.Π. Ίωνες, καθώς επίσης πραγματοποιούνται μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής από τον Γυμναστικό Όμιλο «Εν Κινήσει» και μαθήματα από το Τμήμα Βόλλεϋ του ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε σχετικά: «Το Κλειστό Γήπεδο της οδού Κάλβου αποτελεί μια σημαντική κυψέλη αθλητισμού, μια δημιουργική έξοδο για εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας. Για τον λόγο αυτό, αναβαθμίσαμε αισθητικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ώστε οι αθλούμενοι να εκγυμνάζονται με άνεση και ασφάλεια κατά τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Συνεχίζουμε, αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους, να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας με σκοπό την προαγωγή του πνεύματος της άθλησης και της ομαδικότητας».

 

 

 

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU