Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ξεκίνησαν τα έργα για τη νέα πτέρυγα του 4ου Δημοτικού Σχολείου

Ξεκίνησαν τα έργα ανέγερσης της καινούργιας πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, η οποία θα αντικαταστήσει το παλαιό, σεισμόπληκτο κτίριο και θα αναβαθμίσει το σχολείο με τις σύγχρονες υποδομές που θα προσθέσει. Αυτό το διάστημα τα συνεργεία γκρεμίζουν το παλιό κτίριο, στην θέση του οποίου θα χτιστεί η νέα, τριώροφη πτέρυγα, η οποία θα διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια, χώρους φαγητού κοκ ενώ στον περίγυρο θα δημιουργηθούν χώροι άθλησης και πρασίνου.

Παράλληλα, ο Δήμος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την διεύθυνση του σχολείου έχουν εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων από τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς την αναστάτωση του προγράμματος των παιδιών και των οικογενειών τους.

Θυμίζουμε, η νέα αυτή σχολική στέγη χτίζεται με πόρους που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ΚΤΥΠ.

«Οι εργασίες για να χτιστεί η πρώτη, εδώ και τριάντα χρόνια, εντελώς καινούργια σχολική στέγη στην πόλη μας ξεκίνησαν! Η παλιά, σεισμόπληκτη πτέρυγα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής γκρεμίζεται για να σηκωθεί στη θέση της ένα καινούργιο τριώροφο κτίριο, με σύγχρονες υποδομές και ανέσεις, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να κάνουν μάθημα στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Είναι ένα έργο το οποίο παλέψαμε, διεκδικήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε πράξη ώστε να αλλάξουμε την εικόνα του σχολείου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού για την συνεργασία προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία ομαλή μεταβατική περίοδο μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU