Δύναμη Προοπτικής Ν.Ιωνίας – Έκοψε την πίτα της σε εκδήλωση αφιερωμένη στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Σε μια εντυπωσιακή, σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και ενθουσιασμού, εκατοντάδες συμπολιτών, φίλων και μελών της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» έδωσαν το βροντερό και νικηφόρο «παρών» κοπή βασιλόπιτας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023. Κατάμεστη  κυριολεκτικά τόσο η πολυγωνική αίθουσα των 7ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας όσοι και οι εξωτερικοί της χώροι.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη σπουδαία προσφορά του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα» και των ανθρώπων του στον χώρο της υγείας και ειδικότερα στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας. Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Σωτήρης Πατσιλινάκος και ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μιχάλης Μαντζανάς. Κατά τη βράβευσή τους η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαϊδου εξήρε τη συμβολή τους όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στην ιστορία και στην καθημερινότητα της πόλης.

Η όμορφη βραδιά, της οποίας παρουσιαστής ήταν ο κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος, ξεκίνησε με ένα μελωδικό καλωσόρισμα από την ερμηνεύτρια Δέσποινα Στεφανίδου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του απολογισμού του πολυθεματικού έργου των τριών χρόνων της δημοτικής αρχής αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί και το θετικό αποτύπωμα στην πόλη της Νέας Ιωνίας.

Κατά την ομιλία της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαϊδου, με έναν εξόχως πολιτικά βαρυσήμαντο λόγο αναφέρθηκε αναλυτικά στο παραγόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής παρουσιάζοντας τους βασικούς αναπτυξιακούς άξονες της πολιτικής της με μεγάλα έργα για την καθημερινότητα της Νέας Ιωνίας.

Τελειώνοντας την ομιλία  και εμφανώς συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου η κα. Δήμαρχος είπε «Σε ευχαριστώ Νέα Ιωνία».

Σύσσωμη η δημοτική ομάδα, αλλά και οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο επόμενο αυτοδιοικητικό σχήμα της παράταξης και θα διεκδικήσουν την επανεκλογή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βρέθηκαν εκεί, για να ανταλλάξουν ευχές και να διαδώσουν το μήνυμα της νίκης σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τη χειμαρρώδη αγάπη και τον ενθουσιασμό των προσκεκλημένων.

Την βασιλόπιτα της παράταξης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ ο οποίος εξήρε το σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής η οποία  όπως τόνισε έφερε την πραγματική αλλαγή σε όλους τους τομείς της Νέας Ιωνίας.

Η βραδιά τελείωσε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε η μουσικός Μαρία Ανδρεαδάκη και η ερμηνεύτρια Μαρία Καββαδία.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης πατέρας Επιφάνιος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Φωτεινή Βρύνα, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Μαριάννα Ζούρου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Μαίρη Ιγγλέση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας Κώστας Κουλούρης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νέας Ιωνίας Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  Δήμου Νέας Ιωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Νέας Ιωνίας Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νέας Ιωνίας Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Νέας Ιωνίας Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου, η Πρόεδρος της Α/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα, η Πρόεδρος της B/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Ράνια Χρυσανθοπούλου, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Ιωάννης Κατσαγκόλης, ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Φώτης Καρύδας, η υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ρένια Ζαρκαδούλα, ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Βλάχος, καθώς εκπρόσωποι των πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU