ΕΦΚΑ – προσοχή: Από το Ηράκλειο στη Νέα Ιωνία θα εξυπηρετούνται πλέον συγκεκριμένες κατηγορίες συναλλασσόμενων

Στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Xρυσοστόμου Σμύρνης 3 στη Νέα Ιωνία (Ε’ τοπικό υποκατάστημα μισθωτών Αττικής-Αθηνών- Βόρειου Τομέα) θα εξυπηρετούνται από σήμερα 8 Ιουλίου οι συναλλασσόμενοι του Γ’ περιφερειακού τμήματος μη μισθωτών Αττικής- Αθηνών-Βόρειου Τομέα για τους ταχυδρομικούς κώδικες 11142, 14121, 14122, 14123, 14231, 14232, 14233, 14234, 14235, 14451, 14452, δηλαδή ουσιαστικά για όλους τους μη μισθωτούς συναλλασσόμενους της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου.

Μέχρι τώρα  η εξυπηρέτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία γινόταν στα γραφεία του ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο Αττικής (Στ. Καραγιώργη 4) δίπλα στον σταθμό των ΗΣΑΠ.

Αυτό ανακοινώθηκε χθες από τον ΕΦΚΑ όπου σημειώνεται ότι “η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα την βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων, προχωρεί στη σύσταση νέων Τοπικών Διευθύνσεων με την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες τοπικές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων”.

Το ζητούμενο φυσικά είναι το εάν οι συγχωνεύσεις αυτές θα λειτουργήσουν προς όφελος των συναλλασσόμενων και δεν μείνουμε μόνο στα ωραία λόγια των δελτίων Τύπου. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα φανεί άμεσα στην πράξη. 

 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU