Ηράκλειο Αττικής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σφοδρό τροχαίο στο επικίνδυνο STOP Πεύκων & Ηλέκτρας Αποστόλου

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση οχημάτων έγινε περίπου στην 1 το μεσημέρι στη διασταύρωση Πεύκων και Ηλέκτρας Αποστόλου, δηλαδή σ’ ένα από τα πιο επικίνδυνα STOP της πόλης.

Αυτό γιατί ενώ η Πεύκων έχει προτεραιότητα σχεδόν σ όλο της το μήκος και υπάρχει η αίσθηση σε πολλούς οδηγούς ότι αυτό ισχύει στο σύνολό της, στη διασταύρωση με την Ηλέκτρας Αποστόλου έχει STOP.

Μάλιστα το ένα όχημα ακινητοποιήθηκε αρκετά μέτρα μετά το σημείο της σύγκρουσης, ενώ για κάποια ώρα θα υπάρχει και ένα μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή, καθώς η Ηλέκτρας Αποστόλου έχει κλείσει.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο τροχαίο υπήρξαν και καπνοί από το ένα όχημα, γι αυτό ήρθαν και 2 οχήματα της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

UPDATE

Επειδή ακούμε τα… σχολιανά μας, (και καλά κάνουν οι άνθρωποι – γι αυτό είναι οι αναρτήσεις) στις κοινοποιήσεις στα social media, 2 πράγματα προς διευκρίνηση:

  • Το εάν η διασταύρωση και το συγκεκριμένο STOP είναι από τα πιο επικίνδυνα δεν είναι προσωπική μας κρίση, αλλά είναι η… πραγματική πραγματικότητα. Για το ατύχημα μας ειδοποίησε κάτοικος της περιοχής που έχει… βαρεθεί να ακούει τα “μπαμ”. Το ότι είναι επικίνδυνο το STOP δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι. Απλά είναι επισήμανση για τους οδηγούς. 
  • Όποιος παραβιάζει το STOP ΣΑΦΩΣ ευθύνεται. Το ότι γράφουμε που μπορεί να οφείλεται αυτό (ενώ η Πεύκων έχει προτεραιότητα σχεδόν σ όλο της το μήκος και υπάρχει η αίσθηση σε πολλούς οδηγούς ότι αυτό ισχύει στο σύνολό της, στη διασταύρωση με την Ηλέκτρας Αποστόλου έχει STOP) δεν μειώνει την ευθύνη του. Ωστόσο και αυτό είναι η… πραγματική πραγματικότητα. Πολλά ατυχήματα γίνονται γι αυτόν τον λόγο, αυτό δεν αλλάζει. 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

  1. Φ.Δημαδης
    14/07/2021 - 00:06

    Είναι ευθύνη τού κάθε οδηγού νά τηρεί τά σήματα τής τροχαίας.
    Δεν είναι δικαιολογία ότι όλη η οδός Πεύκων έχει προτεραιότητα.
    Υπάρχει σήμα STOP καί ο κάθε οδηγός οφείλει να σταματήσει υποχρεωτικά.
    Ευχαριστώ για τήν φιλοξενία.

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU