Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής: «Είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρεται ένας δήμαρχος στην πόλη, σαν να είναι η αυλή του σπιτιού του» – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής της Νέας Ιωνίας σε όλα τα θέματα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» Χρήστος Κανλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Χρήστος Κανλής ξεκίνησε κάνοντας μια ειδική αναφορά στο δημοσιογράφο και εκδότη Βασίλη Μαγκαναδέλλη, με ιδιαίτερη παρουσία στο χώρο της Νέας Ιωνίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια, ενώ συντονίστρια της συνέντευξης Τύπου ήταν η πρώην αντιδήμαρχος Όλγα Κατημερτζή.

Στην τοποθέτησή του, αναφερόμενος στην «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», σημείωσε ότι είναι μία παράταξη που έχει κάνει τομές στην πόλη και πως είναι η παράταξη των μεγάλων έργων, με σημαντικές αυτοδιοικητικές προσωπικότητες αναφέροντας μεταξύ άλλων τους πρώην δημάρχους Ηρακλή Γκότση και Πέτρο Μπουρδούκο, καθώς και τον Γιάννη Κολμανιώτη.

Στην κριτική του στην παρούσα δημοτική αρχή, έκανε λόγο για έλλειψη δημοκρατίας και υποβάθμιση των θεσμών, αναφέρθηκε στο θέμα της ανακύκλωσης, της μεταστέγασης του στόλου απορριμματοφόρων, στις παιδικές χαρές, στο χώρο στάθμευσης δίπλα στο ΚΕΠ (υπόθεση Οικοδομικού Τετραγώνου – ΟΤ 150), στα θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και στο δημοτικό στάδιο, στάθηκε ιδιαίτερα στην κοινωνική υπηρεσία λέγοντας ότι βρίσκεται υπό διάλυση, τα αντιπλημμυρικά έργα, την πεζογέφυρα της Αλέκου Παναγούλη.

Απαντώντας σε ερώτηση του zonews.gr για το ενδεχόμενο που υπογραμμίζουν ειδικοί με τη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο Αττικής, μετά τις εκλογές να εκτοξευθεί το κόστος εναπόθεσης των απορριμμάτων ανά τόνο, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει πιθανή έκρηξη στο ύψος των δημοτικών τελών που πληρώνει κάθε νοικοκυριό, στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ανακύκλωσης, κάνοντας ωστόσο λόγο και για λάθος σχεδιασμό της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής – Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο στο 0.31.10.

Τέλος αναφερόμενος σε σειρά αισθητικών παρεμβάσεων στη Νέα Ιωνία, δήλωσε ότι «είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρεται ένας δήμαρχος στην πόλη, σαν να είναι η αυλή του σπιτιού του».

Να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε στη συνέντευξη Τύπου και ο πρώην δήμαρχος και πρώην επικεφαλής της παράταξης Ηρακλής Γκότσης, δηλώνοντας την στήριξή του στον Χρήστο Κανλή.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίστηκε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, τόσο ο ίδιος όσο και Όλγα Κατημερτζή, δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε από το ZonewsTV όλη τη συνέντευξη Τύπου εδώ:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU