Ελληνικές επιτυχίες & της «Ανατολής» Ν.Ιωνίας στο βάδην

Στην έβδομη θέση τερμάτισε η αθλήτρια της «Ανατολής» Ν.Ιωνίας Κυριακή Φιλτισάκου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων βάδην στον αγώνα των 35 χλμ. με επίδοση 2.55.10 που βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (2.55.15).

Η διοργάνωση έγινε στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας την περασμένη Κυριακή.

Σε αυτό τον αγώνα, μία άλλη Ελληνίδα αθλήτρια, η πρωταθλήτρια στο βάδην του συλλόγου «ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στα 35χλμ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2.49.55.

Στον ίδιο αγώνα πήραν ακόμη μέρος, η  Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος Γ.Σ.) που πήρε την 10η θέση με επίδοση 2.57.29  (ατομικό ρεκόρ) και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (Γ.Α.Σ. Ιλισσός) 16η με χρόνο 3.14.13.

Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν η ελληνική ομάδα να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο ομαδικό. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 23 αθλήτριες από 10 χώρες.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 10000μ. Ανδρών – Γυναικών στο στάδιο του Αγ. Κοσμά. Η «Ανατολή» συμμετείχε με την αθλήτριά Τάνια Γούπου η οποία όμως εγκατέλειψε στο 4ο χλμ. μετά από  έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε. Σε αυτό τον αγώνα πρώτη τερμάτισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας), τερματίζοντας σε 35.23.87 πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ που είχε πετύχει στο περσινό πρωτάθλημα (35.11.94).

Σήμερα, Τετάρτη 19/5, η αθλήτριά της «Ανατολής» Μαρία Χλιάρα αγωνίζεται στα Τοφάλεια που διεξάγονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών στο αγώνισμα των 400μ. Γυναικών στην προσπάθειά της να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ για φέτος των 60.46.

Το Σάββατο 22/5/21 ο αθλητής της «Ανατολής» Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος θα αγωνιστεί στο Φεστιβάλ Ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης, στο αγώνισμα του ακοντίου.

Την Κυριακή 23/5/21 διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου το Φεστιβάλ Δρόμων Ημιαντοχής που οργανώνει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. Η «Ανατολή» θα συμμετέχει με τους αθλητές της, Τζένη Παρθενίδη, Μαρία Κοζαδίνου, Άγγελο Τσίγκα, Άγγελο Μπόϊντα και Αλέξη Γεωργούλια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της «Ανατολής» «ο Σύλλογός μας συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριές του και τους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU