Στον «Επικοινωνία 94FM» για τις «Εργατικές Ιστορίες» Β’ μέρος

Στον «Επικοινωνία 94»  του δήμου Ηρακλείου Αττικής, παρουσιάστηκε το βιβλίο  «Εργατικές Ιστορίες» Β’ μέρος. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Μπράτσος, συγγραφέας του βιβλίου: «Στη φιλόξενη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφωνικού Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», όπου είχαμε εργαστεί για 17 χρόνια, παρουσιάσαμε το νέο μας βιβλίο «Εργατικές Ιστορίες» Β’ μέρος την Τρίτη 28 Μαΐου.
Η παρουσίαση που έγινε με παρουσία στο στούντιο, δεν έμεινε μόνο στη θεματική του βιβλίου, αλλά έγιναν και συσχετισμοί με την τρέχουσα εργασιακή επικαιρότητα.
Επίσης «επεκταθήκαμε» και σε ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας, όπως οι ευρωεκλογές, τα μέτρα για τον ευρωπαϊκό τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον εμπορευματοποιημένο αλλά και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, κλπ
Σημαντικό μέρος των συνεντεύξεων που περιλαμβάνονται στην ύλη του βιβλίου, προέρχονται από ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που είχαμε κάνει στα χρόνια που εργαζόμασταν στο συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό.
Όλα αυτά στην εκπομπή «Συμμετρία», που επιμελείται και παρουσιάζει η Δήμητρα Μπαλαρή.
Το δεύτερο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Διστόμου και αισθανόμαστε ικανοποίηση που μας διαδέχτηκε η συγκεκριμένη θεματική».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU