Για ώρες χωρίς ρεύμα ολόκληρες περιοχές σε Ν. Ιωνία & Ηράκλειο Αττικής

Προβληματική είναι η κατάσταση σε πολλές πλέον περιπτώσεις κατοικιών στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο, καθώς υπάρχουν πολύωρες διακοπές ρεύματος. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τον χιονιά έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα σε θέματα θέρμανσης, χρήσης του μπάνιου με ζεστό νερό, μαγειρέματος κτλ. Και μπορεί προς το παρόν η κατάσταση να μην είναι τραγική αλλά αν συνεχιστεί αυτό τις επόμενες ώρες, οι συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολες ειδικά για νοικοκυριά με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο Δίκτυο η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια, ανακοινώνει ότι προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζονται σήμερα πρωί της 16ης Φεβρουαρίου στις εξής περιοχές:

Στην Αττική στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Στην Εύβοια, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών μαζί με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Η πρωτοφανής κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί αρκετές ζημιές στο Δίκτυο κυρίως από την πτώση δέντρων.

Ο πρόεδρος ένωσης τεχνικών ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στο open δήλωσε πως τα προβλήματα που υπάρχουν στα βόρεια προάστια, θα αποκατασταθούν μετά το μεσημέρι.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU