Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας – Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας – Πλούσια συζήτηση και ανταλλαγή πείρας μεταφέρθηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας (Μέλος ΟΓΕ) που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Πραγματοποιήθηκε απολογισμός της δράσης του διοικητικού συμβουλίου το προηγούμενο διάστημα, αναφέρθηκαν οι πρωτοβουλίες που πήρε ο σύλλογος αυτοτελώς αλλά και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της περιοχής ενάντια στην κρατική βία και καταστολή αλλά και για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας ειδικά μπροστά στις συνθήκες πανδημίας.

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας

Στην συνέχεια το λόγο έλαβαν τα μέλη του συλλόγου όπου μετέφεραν πλούσια πείρα για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέες γυναίκες στους εργασιακούς χώρους. Αναφορά έγινε και στα προβλήματα στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας τέλος εκφράστηκε από το σύνολο των παρόντων μελών η ανάγκη για μαζικοποίηση του συλλόγου και για αυτό το σκοπό τέθηκαν συγκεκριμένοι στόχοι.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 13 Οκτώβρη όπου ο σύλλογος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του σωματείου Αγία Όλγα θα συμμετέχει στην κινητοποίηση στο χώρο του νοσοκομείου διεκδικώντας την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μόνιμο προσωπικό και υποδομές.

 

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε και εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU