Ηράκλειο: Τριπλή διάκριση για την αθλήτρια του Ομίλου Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής Βασιλεία – Φαίδρα Διαμαντή

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Ομίλου Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής  – Ο.Γ.ΗΡ.Α  Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (12th Aerobic Gymnastic European Championship 2021), που διεξήχθη στο Pesaro της Ιταλίας, από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος «Η αθλήτριά μας εκπροσωπώντας την Ελλάδα,  αγωνίστηκε στο Ατομικό Νεανίδων και κατέκτησε την 5η Θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 20,150 βαθμούς και μόλις 0,200 β. από την τρίτη θέση!!»

 

Η αθλήτρια του Ο.Γ.ΗΡ.Α συμμετείχε και σε δύο ακόμη τελικούς στην κατηγορία της. Στην πεντάδα νεανίδων όπου μαζί με τις Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Δέσποινα Καλυβέζα και Μαγδαληνή Μπάρλου κατέκτησαν την 6η θέση, με 19,200 βαθμούς!

Στο Τρίο νεανίδων η Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή μαζί με τις Αιμιλία Αυγητίδου και Αναστασία Θεοδωρακέα κατέκτησαν την 6η Θέση, με 18,800 βαθμούς!

«Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Ο.Γ.ΗΡ.Α, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή και την προπονήτριά της Γουρνά Αθηνά αλλά και σε όλες τις αθλήτριες  της Ελληνικής Αποστολής και στους προπονητές Δημήτρη Πολύζο και Λευκή Φερεντίνου!», σημειώνει ο Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU