Ηράκλειο Αττικής: Τι λέει κάτοικος για τον 95χρονο που βρέθηκε νεκρός έπειτα από διάρρηξη στο σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας υπέργηρος στο Ηράκλειο Αττικής, στο σπίτι του οποίου προσπάθησαν να μπουν διαρρήκτες, στην οδό Τερψιχόρης και Αθηνάς (κάτω από τις γραμμές του τρένου, κοντά στον θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία»).

Το τραγικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τα συνεχόμενα περιστατικά κλοπών ή διαρρήξεων, τόσο στην περιοχή, όσο και σ’ ολόκληρη την Αττική. (Διαβάστε και εδώ: UPDATE – Ληστεία & διάρρηξη στο Ηράκλειο Αττικής! – Φαρ ουέστ η Αττική – Στον… κόσμο του ο υπουργός Θεοδωρικάκος – ΒΙΝΤΕΟ από ρεπορτάζ )

Συγκεκριμένα τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισαν νεκρό αστυνομικοί που έφτασαν σε διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει διάρρηξη στο διαμέρισμά του, αλλά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, τον εντόπισαν αναίσθητο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου είναι παθολογικά.

Κάτοικος που γνώριζε τον 95χρονο μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε: «Μένω απέναντι, το μεσημέρι ήρθε ασθενοφόρο και παρέλαβε τον ηλικιωμένο, το περιστατικό έγινε περίπου στις 14:00. Έμαθα ότι έγινε διάρρηξη δεν ήξερα ακριβώς τι έγινε. Είδα μόνο τα περιπολικά. Δεν γνωρίζω αν ο άνθρωπος πέθανε επειδή τον χτύπησαν».

 

 Πηγή: newsbomb.gr – Φωτορεπορτάζ Χάρης Γκίκας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU