ΚΚΕ: Σε πολεοδομία, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, ΚΕΠ, βιβλιοθήκη και ΟΠΑΝ περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης

Στην πολεοδομία, το δημοτολόγιο, το ληξιαρχείο, στα ΚΕΠ, στην βιβλιοθήκη και στις υπηρεσίες του ΟΠΑΝ περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτώβρη, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου. 

Ο Πέτρος Αλέπης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους του δήμου της Ν. Ιωνίας και να τους μεταφέρει το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης του ΚΚΕ καλώντας τους να δυναμώσουν παντού το ΚΚΕ, στα σωματεία, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς, στον δήμο και στην Βουλή.

Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από «παλιούς και νέους σωτήρες» αλλά ότι με την δράση τους και με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές μπορούν να μετρήσουν νέες καταχτήσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα τους μεγάλους αγώνες στην Cosco, στην Ν/Ε Ζώνη του Περάματος, στους οικοδόμους, στην Ε-FOOD και αλλού όπου οι εργαζόμενοι με τον οργανωμένο αγώνα τους κατάφεραν να διασφαλίσουν δικαιώματα (ωράριο, βαρέα και ανθυγιεινά επιδόματα κ.α.) ακόμη και να υπογράψουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες.

Το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων της Ν. Ιωνίας με το κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες σε δεκάδες χώρους δουλειάς και γειτονιές της πόλης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU