ΚΚΕ – Συσκέψεις και συζητήσεις με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη σε γειτονιές της Νέας Ιωνίας

Συσκέψεις και συζητήσεις με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη σε γειτονιές της Ν. Ιωνίας

Συσκέψεις-συζητήσεις σε διάφορες γειτονιές της πόλης με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις της Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ, στα πλαίσια του μεγάλου πολιτικού ανοίγματος της οργάνωσης ώστε το κάλεσμα της αγωνιστικής συμπόρευσης του λαού με το ΚΚΕ να φτάσει σε κάθε Ιωνιώτη και Ιωνιωτισσα.

Συγκεκριμένα:

  • Η Κομματική Οργάνωση Περισσού του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση με τίτλο «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!», το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. στην καφετέρια Carissimo στην πλατεία Αγ. Αναστασίας στον Περισσό. Ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  • Η Κομματική Οργάνωση Καλογρέζας – Αλσούπολης του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση με τίτλο «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!», την Κυριακή 6 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. στο καφενείο «Παναιτώλιο» στην Πλατεία Παναιτωλίου στην Αλσούπολη. Ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  • Η Κομματική Οργάνωση Κέντρου Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση με τίτλο «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!», την Δευτέρα 7 Νοέμβρη στις 6:30 μ.μ. στη καφετέρια «Δημήτριος Μπούρχας» στην Πλατεία Μητέρας (Ελ. Βενιζέλου 61). Ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU