ΚΚΕ: Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου οι συσκέψεις του ΚΚΕ σε γειτονιές της Ν. Ιωνίας

Με χαρακτηριστικό την μαζική συμμετοχή και το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου που παρευρέθηκε πραγματοποιήθηκαν οι συσκέψεις – συζητήσεις των Κομματικών Οργανώσεων της Ν. Ιωνίας σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, που ήταν ο εισηγητής στις συσκέψεις, έγινε δέκτης δεκάδων ερωτήσεων για τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια και την πρόταση του ΚΚΕ.

Ιδιαίτερα τόνισε την σημασία της επιτυχίας της απεργίας στις 9 Νοέμβρη ως βήμα κλιμάκωσης των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στην επίθεση που δέχονται από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις, σημερινή και προηγούμενες.

Τους κάλεσε να προβληματιστούν ότι η εργατική τάξη μπορεί να ζήσει καλύτερα αρκεί να αποτινάξει από πάνω της το βραχνά του καπιταλιστικού κέρδους, να αμφισβητήσει την εξουσία του κεφαλαίου.

Να δυναμώσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, σε σωματεία, φορείς και συλλόγους ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες καταχτήσεις. Να δυναμώσουν εκλογικά το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογικές μάχες ώστε να έρθουν φιλολαϊκές προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα στο προσκήνιο.

Τέλος κάλεσε όλους στην μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ν. Ιωνία, το Σάββατο 26/11/2022, στις 7.00 μ.μ., στις πολυγωνική αίθουσα του 5ου ΓΕΛ  (ΑΝΑΤΟΛΙΑ), με ομιλητή τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU