Κόσμος του Λόγου, Νέα Ιωνία: Ημερίδα «Εκπαιδευτικές Διαδρομές μετά το Δημοτικό Σχολείο»

Ο Κόσμος του Λόγου διοργανώνει ημερίδα, με θέμα «Εκπαιδευτικές Διαδρομές μετά το Δημοτικό Σχολείο», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 18:00 στο χώρο του κέντρου.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες που τελειώνουν το Δημοτικό Σχολείο και ενδιαφέρονται για την εκπαιδευτική-επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών τους.

 

Θα παρουσιάσουμε τις εκπαιδευτικές διαδρομές που μπορεί το παιδί να ακολουθήσει, τους διαφορετικούς τύπους σχολείων και επαγγελματικών σχολών.

 

Θα ενημερώσουμε για τις δυνατότητες σταδιοδρομίας μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην κατάρτιση ή και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Θα συζητήσουμε για το ρόλο της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας / επαγγελματικού προσανατολισμού σε αυτό το ταξίδι.

Θα επιλύσουμε τις απορίες σας.

 

Στον Κόσμο του Λόγου όλοι οι ειδικοί θεραπευτές και σύμβουλοι εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε για την ανάπτυξη και γνωστικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και υποστηρίζουμε τους γονείς που βιώνουν την ανησυχία της μετάβασης.

Σας περιμένουμε!

 

Εισηγήτριες:

Ελευθερία Μπόζα / Εκπαιδευτικός – Σύμβουλος Επαγ. Προσανατολισμού

Ιωάννα Ράννου / Κλινική Ψυχολόγος

 

Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο 2114222020 έως τις 29/11. Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί προτεραιότητα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU