Και τώρα, Κούλουμα 2024 στο Κτήμα Φιξ! – Και αποκριάτικο παιδικό πάρτι την Κυριακή

Ραντεβού στο Κτήμα Φιξ δίνουν όλοι οι Ηρακλειώτες αυτή την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου για να γιορτάσουν μαζί τα Κούλουμα στο παραδοσιακό γλέντι που ετοιμάζει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Από τις 11.30 το πρωί και για όσο κρατήσει το κέφι, στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης θα παίζει μουσική από όλη την Ελλάδα, θα ρέει άφθονο κρασί και ρακί από το ρακοκάζανο του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου και θα προσφέρονται κεράσματα με σαρακοστιανά.

Το έναυσμα για τον χορό θα δώσουν οι σύλλογοι της πόλης με τα σύνολά τους, καλώντας τους επισκέπτες να γίνουν όλοι μια μεγάλη χορευτική παρέα.
«Πάρτε λοιπόν την οικογένεια και την παρέα σας και ελάτε να χορέψουμε και να γιορτάσουμε μαζί μια από πιο παραδοσιακές ημέρες του τόπου μας. Είτε με το δικό σας πικνικ, είτε στα κεράσματα του Δήμου μας, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και να χορέψουμε βάζοντας στην άκρη τις έγνοιες. Σας περιμένω λοιπόν για τα Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ, τα Κούλουμα στο πάρκο της πόλης μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Και τα παιδιά την Κυριακή

Δεν θα μείνουν όμως παραπονέματά ούτε τα παιδιά. Συγκεκριμένα ένα αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της πόλης ετοίμασε ο δήμος Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 11.00 το πρωί στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Ομαδικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, μπαλονοκατασκευές, εργαστήρι μάσκας και, φυσικά, πολύ μουσική και χορός είναι μερικά από όσα έχει προγραμματίσει το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου για να γιορτάζουν οι μικροί δημότες τις Αποκριές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

«Αποκριές σημαίνει κέφι, τραγούδι και ξεγνοιασιά. Μια Κυριακή μετά το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι, ετοιμάσαμε ένα μεγάλο παιδικό πάρτι και περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να παίξουν και να διασκεδάσουν με αυτά που τους έχουμε ετοιμάσει», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU