Βαριές κουβέντες στη Νέα Ιωνία: «Σεσημασμένος ακροδεξιός» – «Συκοφάντες και δολοφόνοι χαρακτήρων»

Ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων είχαμε στη Νέα Ιωνία, ανάμεσα στη Λαϊκή Συσπείρωση και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» Θανάση Αποστολόπουλο.

 

Λαϊκή Συσπείρωση: «Σεσημασμένος ακροδεξιός»

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σχετικά με κάποιες υποψηφιότητες σε άλλα ψηφοδέλτια.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση «στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση”, γιατί εκφράζει την πραγματική λαϊκή συμμαχία και όχι ανίερες συμμαχίες με σκοπό την καρέκλα.

Πολιτικοί γυρολόγοι και δήθεν άσπονδοι εχθροί των κομμάτων του συστήματος συμμαχούν στα ψηφοδέλτια του Δήμου Ν. Ιωνίας αποκαλύπτοντας την ουσιαστική τους ταύτιση με την κυρίαρχη πολιτική και ομολογώντας τον πραγματικό τους αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα με τους συνδυασμούς της κας Θωμαΐδου (που συμμάχησε με τον σεσημασμένο ακροδεξιό, πρώην εκλεγμένο με την παράταξη του Ν. Κουκουλάρη, Αθ. Αποστολόπουλο), του κ. Μανούρη (ο οποίος στηρίζεται επίσημα από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με νέα μεταγραφή τον πρώην αντιδήμαρχο επί δημοτικής αρχής ΣΥΡΙΖΑ και Γκότση, Σ. Χατζηκωνσταντίνου), του κ. Χριστοδούλου (πρώην δημοτικό σύμβουλο, εκλεγμένο με τον Π. Μανούρη και νυν επικεφαλής μιας ετερόκλητης παράταξης με υποψήφιους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ακροδεξιούς κ.λπ.) και του κ. Κανλή (της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τροφοδότησε με στελέχη όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κάτι που δείχνει ότι διαφορές τους δεν είναι τόσο αβυσσαλέες…)».

 

Αποστολόπουλος: «Συκοφάντες και δολοφόνοι χαρακτήρων»

Ο Θανάσης Αποστολόπουλος «σήκωσε το γάντι» με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση στα social media. Όπως έγραψε «η απάντηση μου στην ανάρτηση της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» της 27/9 σε ομάδες fb της ΝΙ που αναφέρεται συκοφαντικά στο πρόσωπό μου αποκαλώντας με «σεσημασμένο».

———————————————-

Οι κομμουνιστές πέραν των προδοσιών και εγκλημάτων που έχουν διαπράξει από ιδρύσεως κόμματος τους, έχουν αναχθεί διαχρονικά στους μεγαλύτερους συκοφάντες και δολοφόνους χαρακτήρων.

Και αυτό γιατί είναι οι μόνοι που έχουν εξασκηθεί πέραν των άλλων και μεταξύ τους, ιδίως από την εποχές που οι μισοί κατηγορούσαν τους άλλους μισούς ως προδότες, οπορτουνιστές, πράχτορες και χαφιέδες.

Κατά συνέπεια στο συγκεκριμένο τομέα της συκοφαντίας οι κομμουνιστές είναι οι μόνοι με κατοχυρωμένη τη πιστοποίηση.

Παρ’ όλα τα παραπάνω επειδή τελικά τους αναγνωρίζω μοχθηρία και γελοιότητα, όσον αφορά το πρόσωπο μου τελικά ας με αποκαλέσουν με όποιο χαρακτηρισμό θέλουν.

Ένα πράγμα μόνο θα τους παρακαλούσα θερμά.

ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

Υστερόγραφο:

Αύριο πρωί (σ.σ. 28/9) θα κοινοποιηθεί με αναφορά μου στην Αστυν. Τμήμα Ν.Ιωνίας η δημόσια ανάρτηση της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» με τον χαρακτηρισμό μου «σεσημασμένος ακροδεξιός» ώστε να έχει προιδεασθεί η Αστυνομία για ότι ενδεχομένως ήθελε μου συμβεί από παρόμοια «κωδικοποιημένα» μηνύματα του ΚΚΕ προς «οπαδούς».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU