Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Επιστρέφουν οι Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Οι Λέσχες Ανάγνωσης για μικρά παιδιά, το δημοφιλές πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, επιστρέφει. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, το τακτικό ταξίδι των παιδιών στον κόσμο του βιβλίου επανέρχεται για να γεμίσει δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα το απόγευμα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, οι μικροί φίλοι του βιβλίου θα συναντιόνται στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», Κουντουριώτου και Νεότητος) για να διαβάζουν και να συζητούν παρέα με τους συγγραφείς που θα συντονίζουν τις συναντήσεις.

Αυτές περιλαμβάνουν παρουσίαση και ανάγνωση ενός βιβλίου του εκάστοτε συγγραφέα – συντονιστή της συνάντησης, συνοδείας σχετικών παιχνιδιών και άλλων δραστηριοτήτων εμπνευσμένες από το βιβλίο (ζωγραφική, χειροτεχνία κ.α.).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-5 ετών. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο iraklio_library@yahoo.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες 2102826276.

«Σε μια εποχή που η τεχνολογία κυριαρχεί, πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την αγάπη για το βιβλίο, μια σχέση που παραμένει μαγική για όσους προτιμούν τις σελίδες αντί της οθόνης. Και το κάνουμε ξεκινώντας από τα παιδιά μας, επιχειρώντας να τα μυήσουμε στον κόσμο του βιβλίου από πολύ μικρή ηλικία. Οι Λέσχες Ανάγνωσης της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης είναι από τα πλέον δημοφιλή προγράμματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που επιστρέφουν. Μάλιστα σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα και στις υπόλοιπες παιδικές ηλικίες το αμέσως επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι…», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU